Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET YEMEKTE BULUŞTU!
 MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanlığının Alparslan Türkeş’in doğum günü münasebetiyle yoğun katılım gerçekleştiren Ülkü Ocakları İl Başkanlığı adına yemek programı düzenledi.

Birlik ve beraberliğin ön planda olduğu organizasyona Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ertuğrul Doğan, Ülkücü İşçiler İl Başkanı Mehmet Kaba, Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Ocak Başkanları, Türkav İl Başkanı ve yönetim kadroları hazır bulunurken geçmiş dönemlerde ülkücü milliyetçi harekete Ülkü Ocakları İl Başkanı olarak hizmet eden isimler katıldı.    

Gerçekleştirilen organizasyonda konuşan MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, “ Bugün burada sizlerle bir araya gelmekten büyük gurur ve mutluluk yaşatan Allah’a hamd ediyor, böylesine güzel bir tabloda bulunmaktan onur duyuyorum. Davamızın kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in doğum günü münasebetiyle uzakları yakın ederek Ankara’ya eden ülkücü kadrolarımıza teşekkürü bir borç bilir, burada yemeğimize katılan herkese teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen organizasyonda dosta güven, şer odaklarına korku veren bir tablo oluştuğunun altını çizen Akpınar, “ Bugün burada bu tablodan anlaşılıyor ki ülkücü milliyetçi hareket dimdik ayaktadır. Bizleri binbir türlü ayak oyunlarıyla yıkmaya çalışan şer odakları bilmelidir ki; Ülkücü Milliyetçi hareket ilelebet yaşayacaktır.” Dedi.

MHP Dulkadiroğlu İlçe Teşkilatının çalışmalarından da söz eden Akpınar her an seçim olacakmış gibi büyük bir özveri ile çalıştıklarının altını çizdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol