Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

MİLLETTEN BAŞKA EFENDİ TANIMAM

 Siyasi yaşamı boyunca entrikalara girmediğini, ayak oyunlarına tevessül etmediğini, insanları arkadan hançerlemediğini de belirten Murat Aras, akademik kariyerini önce doktor, sonra doçent olarak tamamladıktan sonra, bir sonraki genel seçimlerde yeniden milletvekili aday adayı olacağının da altını çizerek, 435 köyü tek tek dolaşacağını, her köyde, 4-5 kişiden oluşacak kendi bölgesel teşkilatını kurup, insanlarla daha sıkı ve sağlıklı diyalog kuracağını kaydetti.



BEN SİYASETİN PROFESÖRÜYÜM

Aras, aday gösterilmediği için küs veya kırgın olmadığını da vurguladıktan sonra; “Siyasetin uzun soluklu olduğunu en iyi bilenlerdenim. Milletten başka kimseye biat etmem, efendilik etmem. Benim siyasi profilim bu. Bana öğretilen siyasi ahlak bu. Kendime güveniyorum, temsil gücüme inanıyorum. Kısmet olursa, 4 yıl sonraki genel seçimlerde yine şansımı denemek istiyorum. ancak bu kez Nisan-2015’inin Murat Aras’ı olmayacağım. O nedenle, hedef koydum, Türk siyasetine yön vermek adına tamam değil, devam!” ifadesini kullandı.

Kimlik Gazetesini ziyarette, MehmetFiskeci’ye akademik çalışmalarından da örnekler sergileyen ve kendini siyasetin profesörü olarak ilan eden Aras, donanımına, yeteneğine ve temsil kabiliyetine olan inancını muhafaza ettiğini de sözlerine eklemeden yapamadı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol