Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MHP YENİDEN ŞAHLANIYOR

 KAFUM’da başlayan konvoy sonrası, milletvekili tanıtım toplantısı Necip Fazıl Kültür Merkezinde gerçekleşirken, tanıtımın açılış konuşmasını yapan MHP İl Başkanı Süleyman Öner, MHP Milletvekili Adaylarını tanıtmak için toplandıklarını söyledi, “Bu seçimlerin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. MHP Milletvekili Adayı arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin üniter yapısının tartışıldığı, milli politikamızın ‘mile’ gömüldüğü bu dönemde her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var” dedi.

İl Başkanı Süleyman Öner, konuşmasında; “


Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen Ülkücü Hareketçiler el ele, gönül gönüle olmalı, Milliyetçi Hareket yeniden şahlanmalıdır. Bu dönem MHP’nin Milletvekili Aday çokluğu Türk Milletinin sahipsiz olmadığının açık bir göstergesidir. Milletvekili seçilen dava arkadaşlarımız, insanların tamamını kucaklayacak kadar YUNUS sevdasına sahiptir. Allah bu sevdayı hepimizden eksik etmesin.

Herkes şunu çok iyi bilsin ki MHP den seçilecek olan Milletvekillerimiz bütün Kahramanmaraşlıları canı gönülden kucaklayacaktır.

İddiası ve Ülküsü olmayanların başarılı olması mümkün değildir. Sonuç olarak; MHP den dün olduğu gibi bugünde korkanlar vardır. MHP’ye saldıranlara yazıklar olsun.

Vatana coğrafya parçası, Bayrağımıza çaput diyenlere de yazıklar olsun. Gününü gün etmek, kesesini doldurmak için uğraşan nemelazımcılara yazıklar olsun. Bölücülere ve DİN istismarlarına yazıklarda olsun. Sonuç olarak; her türlü emperyalizme karşı koyan, Milli direnişin bütün kahramanlarını ve büyük Türk Milletini yürekten selamlıyorum” diye konuştu.


TEK SES, TEK YÜREK OLMAK ZORUNDAYIZ!

Bu temenni de eski milletvekili, MKY üyesi M.Akif Paksoy’dan geldi. İktidarın gitme vaktinin geldiğini hatırlatan Paksoy, birlik ve beraberliğe en çok bu d önemde ihtiyaç olduğunu belirterek, hissi ve duygusal davranışlar ve düşüncelerden uzak durulmasını kaydetti, tek ses ve tek yürek olmanın partiye ivme kazandıracağını ifade etti.

Sonra da eleştiri oklarını AK Parti iktidarına çevirip, özellikle dış politikada gelinen noktaya dikkat çekti, ülkeyi ve iktidarı freni boşalmış kamyona benzetti.


DEDEOĞLU, MECLİSTE HİÇ BOŞ DURMADIM

MHP milletvekili Mesut Dedeoğlu ise, döneminde mecliste en çok çalışan, önerge ve yasa teklifi veren milletvekili olduğunu hatırlattı, sonra da Kahramanmaraş’ın sahibinin olmadığını ileri sürdü.  Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ta bugüne kadar kim taş üstüne taşa koydu ise, bunda MHP’nin ve kendisinin payının olduğunu söylemeden geçemedi.

Dedeoğlu’nun konuşması ardından adaylara söz verildi, adaylar kendilerini tanıttı.

Anahtar Kelimeler:
MHP YENİDEN ŞAHLANIYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol