Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

MERAL AKŞENER KAHRAMANMARAŞ’A MI GELİYOR?
 Milliyetçi Hareket Partisi eski ülkü ocakları başkanı, MHP eski İzmir il başkanı, MHP eski Genel Başkan adayı, partinin efsane isimlerinden Musavvat Dervişoğlu, telefon ile görüşmemizde, Kahramanmaraş ve diğer illere yapılacak ziyaret ile ilgili çalışmaları, programları sürdürdüklerini söyledi.

MHP’nin, ülkücü camianın asenası Meral Akşener’i Kahramanmaraşlıların bağrına basacağını söyleyen, Akşener yola çıktığında ilk yanında olan, Akşener ile ilk yol arkadaşlığına çıkan, kitleyi peşinden sürükleyen Akşener’e her zaman net ve kesin duruş sergileyen ve kendisine yakışanı yapan MHP’nin keskin kılıcı, eski ülkü ocakları başkanı, eski il başkan adayı Adem Gürz, liderim dediği Akşener’i Kahramanmaraşlıların hasret ve özlemle beklediğini kaydetti.

Dervişoğlu ile yaptığımız telefon görüşmesinde, Akşener’in Kahramanmaraş’a gelişi ile ilgili bilgilerin ve taleplerin de kendisine ulaştığını belirtirken, program yapmaya çalıştıklarının altını çizdi.

Bu da ‘Meral Akşener Kahramanmaraş’a mı geliyor?’ sorusunu akıllara getirdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol