Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

KARAKÜÇÜK, “TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİ BAYRAMI KUTLU OLSUN!”
 MEM Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük yayınladığı mesajında, “Bu kirli ve kanlı girişimde hayatlarını kaybeden demokrasi şehitlerimize Allah’tan rahmet, başta aileleri olmak üzere tüm milletimize başsağlığı diliyor, yaralanan demokrasi gazilerimize de acil şifalar temenni ediyoruz.

Eli silahlı darbecilere karşı demokrasi iççin nöbet tutan ve yüreğini ortaya koyan aziz milletimiz başta olmak üzere, kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Türk silahlı Kuvvetlerinin onurlu personeline en içten şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

ÖRNEK BİR TAVIR SERGİLEYEN SİYASİ PARTİLER VE MEDYA

Karaküçük, milletin iradesine ve demokrasiye kast edenlere en güzel cevabı veren vatandaşlarımızı, birlik-beraberlik ve demokrasi ülküsü çerçevesinde dünyaya örnek bir tavır sergileyen siyasi partilerimizi ve medyamızı minnetle selamladıktan sonra, sözlerini şu cümlelerle tamamladı; “Türkiye’nin gelişmesi için tek yol demokrasi yoludur. MEM Tekstil ailesi olarak,  demokrasimizin neferleriyiz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin, hükümetimizin ve devletimizin yanındayız.

İkinci Kurtuluş Savaşı destanını yazanları saygı ile selamlıyoruz. Darbe girişiminde bulunan hainlerin en ağır ceza ile cezalandırılmasını bekliyoruz”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol