Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

                                      KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYRULUR
 Sayın Veysi KAYNAK, Kahramanmaraş’ımızın ömrünü vatan ve millet sevdasına adamış saygıdeğer bir ailesinin evladıdır. Kahramanmaraş’ın çok sayılan ve sevilen, Refah Davası’nın savunucusu Merhum Kenan KAYNAK’ın oğludur.

Veysi KAYNAK, Kahramanmaraş İmam-Hatip Lisesi mezunudur. Yalnız, kendi okulunu deri toplayarak yaptıran, damı akan sınıflarda eğitim gören çilekeş talebelerindendir.

Hukuk Fakültesi talebeliği sırasında Milli Görüş ile irtibatını hiç kesmemiş, stajını K.Maraş halkının yakından tanıdığı merhum Avukat Metin ŞİRİKÇİ’nin yanında yapmış, üniversite talebeliğinde ve avukatlığı esnasında Milli Görüş Davası için köy köy dolaşan ekibin içinde yoğrulmuş, Ali SEZAL gibi efsane bir Belediye Başkanı tarafından siyasete taşınmıştır.

K.Maraş Belediye Meclis Üyeliği ve Belediye Başkan Vekilliği dönemlerinde K.Maraş siyasetinde çizgisi hep vatana, millete ve dine hizmet esaslı olmuştur. 

Birinci dönem milletvekilliği sırasında ülkemizin ihtiyacı olan birçok kanunun çıkarılmasında Ak Parti kadroları arasında sessiz sedasız mutfak hizmeti yapmıştır.

Sayın Cumhurbaşkanı’mızın iradeleri ile bir dönem dinlendirilmiş, büyük bir teslimiyetle Adalet Bakan Yardımcılığı görevinde ülkesine hizmet etmiş ve asla Cumhurbaşkanı’mıza sadakatinden sapma göstermemiştir. Tıpkı Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM gibi.

Ve nihayet 1 Kasım seçimlerinde yeniden milletvekili seçildiğinde yine Cumhurbaşkanımız ve Başbakan’ımızın tensipleriyle Başbakan Yardımcılığı görevine layık görülmüştür. Bu tercihte biz inanıyoruz ki, Sayın Veysi KAYNAK Bey’in davaya sadakat ve teslimiyeti, edebi, çalışkanlığı ve tevazuu etkili olmuştur.

Biz Veysi Bey’i böyle biliyoruz. Lakin O’nu tanımayan ve fakat haset illetine tutulmuş bir grup, O’na saldırmaktan siyasi bir çıkar ummaktadırlar. Bunu da açıkça görüyoruz.

Şimdi bütün iftiracılara Sivil Toplum Kuruluşları olarak sözümüz odur ki;

1. Bir Müslüman edası ile aklınıza takılan ne varsa Sayın Veysi KAYNAK Bey’e doğrudan sorun. Cevabını verecektir. Böyle sosyal medyada algı operasyonlarına ve iftira kampanyalarına başvurmayın.

2. Elinizde bir belge varsa kimseyi sosyal medyada tehdit etmeden, şantaj yapmadan savcılığa başvurun.

3. Çamur at izi kalsın prensibini seçerseniz, size bu dünyada yaptıklarımızdan bir gün hesaba çekileceğimizi hatırlatırız. 

 

Bütün bu duygularla Kahramanmaraş’ımızın siyasi tarihinde ilk defa önümüze çıkan BAŞBAKAN YARDIMCILIĞI fırsatını birkaç müfteriye feda etmeyeceğimizi, 

Kamuoyuna Saygıyla Duyururuz.

 

KATILIMCILAR :

Diyanet-Sen K.Maraş Şube Başkanlığı   

Saçaklızade Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı                

TÜGVA K.Maraş Şube Başkanlığı

KOM – DER

Erdem – Der Pazarcık Şube Başkanlığı

Din-Bir-Sen K.Maraş Şube Başkanlığı

İHH K.Maraş Şube Başkanlığı

K.Maraş STK İmam-Hatip Okulları Platformu

Fikir Atölyesi Düşünce Derneği

İlim Yayma Cemiyeti K.Maraş Şube Başkanlığı

Hukukçular Derneği

Hayrat Vakfı

KAMİMDER

HAYSİAD

K.Maraş Gençlik Derneği

İnsan ve Medeniyet Hareketi

HUDER

Edeler Diyarı Derneği

Eğitim Bir-Sen K.Maraş Şube Başkanlığı

Yedi Hilal Derneği K.Maraş Şubesi

Yedi Kıta Uluslar arası Öğrenci Derneği

Memur-Sen K.Maraş Şube Başkanlığı

Beşenli Kültür ve Dayanışma Derneği

Uluslararası Erdem Düşünce ve Kültür Derneği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol