banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ KURUCULAR KURULU ÜYESİ KODAZ’DAN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI
 Günay Kodaz, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin ve kanlı bir savaşa sahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı, Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümünü yaşıyoruz.

Çanakkale'nin kahramanları, umudun bittiği yerde imanın, gücün tükendiği yerde azmin, silahın olmadığı yerde yüreğin her türlü olumsuzluğu yenebileceğini ispat ettiler.

Çanakkale, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde olduğunda, yedi düvelin Milletimizi yenemediğinin eşsiz örneğidir. Birlik ve beraberliğimiz hep var olsun.

Bu Cennet Vatanın bağımsızlığı, milletin birliği ve bütünlüğü için başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere kendini bu yola adayan tüm kahramanları ve kanlarını, canlarını seve seve veren tüm şehitleri bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol