Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

İYİ PARTİ ÇAĞLAYANCERİT’LE KUCAKLAŞTI
 Partililerin birbiriyle tanışma ve kaynaşmasını sağlamak amaçlı düzenlenen ziyaret programına İl Başkanı Dr. Faruk Atlı’nın yanı sıra İl Divan Üyeleri Muharrem Arıkan, Tuna Meşe, Sabahat Küpelikılıç, Ahmet Akpınar, Mustafa Tekinşen, Süleyman İpbüken, Fatih Kızdırıcı, Davut Sarı, Gülayşe Yetmez,  Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, Onikişubat Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Bülent Meşe, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Neslihan Koca Nergiz ve Pazarcık İlçe Başkanı Levent Sümen katıldı.

Çağlayancerit İlçe Başkanı Mustafa Tunç, Çağlayancerit Belediyesi eski Başkanı Ahmet Nazım Engizek ve tüm yönetim kurulu üyeleri toplantıda hazır bulundular.

Çalışmalarda nasıl bir yol izleneceği konusunda fikir alışverişinde bulunulan toplantıda İl Başkanı Dr. Atlı, konuşmasına “Yol arkadaşlarım” diye parti yöneticilerine teşekkür ederek başladı.

Gönüllüğün esas olduğunu önemle vurgulayan İl Başkanı Dr. Atlı: “Bu gün burada bulunan herkes, ülkesi için elini taşın altına koydu. Bir menfaat gözetmeksizin tamamen gönüllüğü esas alarak kutsal bir yolculuğa adım attık. Ve sizler gibi ülkesi için büyük fedakarlıklar gösteren dostlarla yol arkadaşlığı yapmaktan onur duyuyorum. Hepinize emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Artık hızlı bir şekilde sahalara ineceklerini belirten İl Başkanı Dr. Atlı: “Bugün ülkemizin içinde bulunduğu hal İYİ Parti iktidarının ne kadar elzem olduğunu açıkça göstermekte. Her zaman söylediğimiz gibi bizim partimiz ihtiyaçtan doğdu ve ülkemizin bizlere ihtiyacı var.

Üye kayıt çalışmalarımız hızlandırıp, ilk seçimlerde milletimizin bizden beklediği başarıyı elde edeceğimize inancım sonsuz” diye konuştu.

Çağlayancerit İlçe Başkanı Mustafa Tunç da yaptığı konuşmasında, Çağlayancerit’te partiye büyük bir teveccühün olduğunu söyledi ve “Üye kayıtları için çalışmalarımız başladı. Bu anlamda hemşehrilerimizin yoğun bir ilgisi var. Partimizi ilçemizde birinci parti yapacağız” dedi.

Toplantının ardından kısa bir esnaf turu da yapan İYİ Parti heyeti Çağlayanceritlilerin büyük ilgisi ile karşılaştılar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol