Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

HAYDİ BİSMİLLAH DEYİP, BASINI ZİYARET ETTİLER

Gazete sahibi Mehmet Fiskeci ile fikir alışverişinde bulunan, ‘1 Kasım seçimlerinde ne olur?’ sorusunun cevabını öğrenmek isteyen AK Parti milletvekili adayı Av. Veysi Kaynak, seçim startını verdiklerini, kenti baştan sona karış-karış gezeceklerini söyledi.

Milletvekili adayı Kaynak, ülkenin huzura ve barışa en çok da istikrara ihtiyacı olduğunu, bu nedenle istikrar için insanların AK Partiye oy vermesi gerektiğini hatırlatırken, İl Başkanı Av.Ahmet Güngör ise yerel basından başlayarak haydi bismillah diyerek yola çıktıklarını ifade etti.

AK PARTİ’YE BAŞARILAR DİLİYORUM


Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci de 1 Kasım seçimlerinin çetin geçeceğini, ancak her şeye rağmen vatandaşın siyasetten ve seçimden çok geçimi düşündüğünü kaydederek, AK Partinin 1 Kasım seçimlerinde oylarını artıracağını belirtti, yola çıkan arkadaşlarına başarılar diledi.

Öte yandan Onikişubat İlçe Başkanı Av. Ahmet Özdemir de “Mehmet abimizin bu kez tercih ve teveccühünü bizden yana kullanacak olmasına sevindim” diye konuştu.

 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol