Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DEN CUMHURA DEV ÇIKARTMA
  

Buluşma, Erdemli Balıkçı Barınağında toplanan binlerce aracın hareketi ve mahallelerin, İttifak Adayı Mükerrem Tollu tarafından selamlanması ile başladı. Tevfik Gür Stadı yanında gerçekleşen ve milyonlarca vatandaşın katıldığı, al bayraklarla alanın kırmızıya boyandığı mitingde coşku, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seslendirdiği şarkı ile zirveye ulaştı.

 

Tamamlanması gecikmiş barajlar ve havalimanı için kısa sürede tamamlanacaklarının müjdesini vererek, Mersin’in birçok ilçesine doğalgazın geldiğinden bahsedip, vatandaşın bu hizmetlerin en iyisine layık olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hizmetlerin artacağından bahsederek geçtiğimiz haftalarda Eski Kalkınma Bakanı, TBMM Plan Bütçe Komisyon Başkanı Lütfi Elvan’ın 2020 projesine alındığını açıkladığı Erdemli için doğalgazın sinyalini verdi. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri’ ifadesini kullanarak Mersin’e yapılan ve Erdemli’ye yapılacak olan projeleri şu ifadelerle dile getirdi, “Çeşmeli-Mersin, Mut-Erdemli otoyol çalışmalarını bu yıl; Erdemli-Güzeloluk-Ayrancı yolunu, Silifke-Mut ayrımı ile Gülnar-Aydıncık yolunu önümüzdeki yıl tamamlayacağız”

Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakına değinerek şu ifadelerin altını çizdi, “Bu toprakları vatan haline getirmenin bir bedeli var. Biz, bin yıldır bu bedeli ödüyoruz. Ezana hürmet etmeyen bayrağa hürmet etmez, ezana saygısı olmayanın bu millete saygısı olmaz, ezana sahip çıkmayan bu ülkeye sahip çıkmaz. Bu ülkenin her rengine her zenginliğine saygılıyız ama bazı değerler var ki bunlara saldıranlara saygı duymamız mümkün değildir. Bu mesele siyaset meselesi değil, bizatihi onur meselesidir”

Buluşma sonrasında açıklamada bulunan Cumhur İttifakı Erdemli Belediye Başkan Adayı Mükerrem Tollu ise konuşmasında şu ifadeleri kaydetti, “Bugün Erdemli’ye yakışan, Erdemli’ye yaraşan istisnai günlerden biriydi. Binlerce araçla, binlerce gönüldaşımızla Sayın Cumhurbaşkanımızı karşıladık. Vatandaşımızın Cumhur İttifakına desteği, Cumhur İttifakına teveccühü, Cumhur İttifakına güveni gerçekten çok yüksek. İnşallah, 20 günlük süreçte bunu daha da iyiye taşıyacağız. Var gücümüzle çalışıyoruz. Erdemli’de yaşayan insanlarımızı ayrıştırmadan; siyasi düşüncesi ne olursa olsun, meshebi meşrebi ne olursa olsun, etnik kökeni ne olursa olsun tüm hizmetlerimize devam edeceğiz. Belediye işi gönül işidir”

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol