Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU İÇİN EN ŞANSLI A.ADAYI
 Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Mustafa Gürdal, ayrıca sağlık yönetimi ve yöneticiliği yüksek lisansını da yaptı.

Uzun seneler Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürlüğünde personel şube müdürlüğü yapan, bugün için de Kahramanmaraş Devlet Hastanesinde Hastane Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren, sadece Bertiz değil,  kentin her tarafında tanınan isim iken, aday adaylığı için Dulkadiroğlu ilçesinde en çok konuşulan isim oldu.

 

BERTİZ GÜREŞLERİNE

500 LİRA BAĞIŞ YAPTI

 

Her ne kadar aday adaylığını açıklamasa da, çalışmalarını sürdüren, bu bağlamda mahalle ve muhtarları ziyaret eden, ciddi ciddi kendini mahalli seçimlere hazırlayan Mustafa Gürdal, oy potansiyeli en yüksek aday adayı olarak ismi geçiyor. Gürdal, yaklaşık 70 bin Bertizli’nin yaşadığı Dulkadiroğlu bölgesinde çok tanınan, çok sevilen bir sima…

Aslen Bertiz beldesinde, Karamanlı köyünden olan, Kahramanmaraş’ta ise Kayabaşı mahallesi nüfusuna kayıtıl olan Mustafa Gürdal, geçtiğimiz Pazar günü yöresi olan Bertiz’de yapılan güreşlerde organizasyon ekibine 500 lira bağışta bulundu, büyük alkış ve takdir aldı.

Başarılar sevgili Mustafa Gürdal kardeşim. Yolun açık, şansın bol olsun,

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol