banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

DEVA PARTİSİ STANDTLARINA SEMT PAZARLARINDAN YOĞUN İLGİ

İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte yapılan ziyarette öncelikle vatandaşlara Genel Başkan Ali Babacan’ın selamları iletildi. Ardından parti broşürleri dağıtılıp, esnafın sorunları dinlendi.

Birçok Deva Partisi gönüllüsü ve yönetim üyelerinin de destek verdiği çalışmada vatandaşlara Deva Partisi'nin ekonomi alanında yapacağı çalışmalar da anlatıldı. Pazar yerinde vatandaşlar ile partililer arasında geçen sıcak ve samimi sohbetler gözlerden kaçmadı.

KAHRAMANMARAŞ’IN DEVASI HAZIR!

Deva Partisi Kadın Politikaları İl Başkanı Hatice Koç, İl Halkla İlişkiler Başkanı Gönül Demir, Yönetim Kurulu Üyesi Medine Münevver Yılmaz organize edilen programda vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinleyerek üye ve gönüllü kayıtları yaptı.

Her yaştan, cinsiyetten insanların stant çalışmasına gösterdiği yoğun ilgiden oldukça memnun kaldıklarını dile getiren Deva Partisi Kadın Politikaları Başkanı Hatice Koç: "Halkımız artık bu kötü yönetimin sebep olduğu ekonomik sıkıntılardan bıkmış durumda. Vatandaşlarımızın bizi kurtarın artık çığlıklarına şahitlik ediyoruz.  Bu yüzden sokakta vatandaşlarımızın nabzını tutmak için İl Başkanımız İrfan Karatutlu'nun talimatıyla merkez il ve ilçe teşkilatlarımız ile birlikte eş zamanlı pazar yerlerine ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımıza ve esnafımıza memleketimizin DEVA’sını anlatıyoruz. Kahramanmaraş'ın her köşesinde kendimizi tanıtmak için çalışıyoruz. Biz hazırız. Kahramanmaraş'ın DEVA’sı hazır.” dedi.

.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol