Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI SONUÇLANDI

Bu haber kez okundu.

DEVA PARTİSİ POLİTİKALARI BAŞKANI DALGIN: „GÜNDEMIMIZI YATIRIM VE ÖZGÜRLÜKLER“

Türkiyenin, çok uluslu şirketlerin kararlarından bağımsız olarak evrensel kalitede bir demokrasiyi hak ettiği unutulmamalıdır. Demokrasi ve ifade özgürlüğünü korumak; kâr amaçlı çok uluslu şirketlerin değil, siyasi partilerin ve sivil toplumun görevidir.

Türkiyenin gündemi yasaklar olmamalıdır. Türkiyenin gündemi dostlar alışverişte görsün mantığıyla yapılan düzenlemeler veya reklam kısıtlamalarını atlatmak olmamalıdır.

GÜNDEMİMİZ ÖZGÜRLÜK, YATIRIM VE TEK DİJİTAL PAZARDIR

DEVA Partisinin gündemi; ülkemizi interneti özgür olmayan bir ülkeler liginden, Bangladeş, Kolombiya ve Zimbabwe gibi ülkelerin gerisinde yer almaktan bir an evvel kurtarmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; komşularımıza giden milyar dolarlık teknoloji yatırımlarını ülkemize çekmektir. Ülkemizden yeni unicornlar çıkarmak, gençlerimize yeni fırsatlar sunmaktır.

DEVA Partisinin gündemi; Avrupa Birliği müzakerelerinde tek dijital pazarkonusunu önceliklendirmektir. Küresel platformlarda kürsü sahibi bir Türkiyenin dünya çapında üretilen çözümlere paydaş olmasıdır.

DEVA Partisinin gündemi, daha hür, daha zengin ve dünyaya daha entegre bir Türkiyeyi inşa etmektir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol