Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

BU PAZAR SEÇİM OLSA ’DEVA’ HAZIR!

DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Kadın Çalışmalarının ‘anneler günü’ münasebetiyle organize ettiği üye kayıt ve kutlama, Bahçelievler Camii bitişiğinde, Şelale Park yanında kurdukları stantda gerçekleşti.

Güçlü bir ekonomi için, özgür yarınlar için, yoksullaşan değil zenginleşen Türkiye için çözümlerinin hazır olduğunu söyleyen DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, vatandaşlara seslendi, Sen de hazırsan, aramıza katıl!’ dedi.

SİYASET SEVİYELİ YAPILMALI

Ülkenin iyi yönetilmediğini, iktidarın her geçen gün irtifa kaybettiğini, yerlerde sürünen siyasetinde irtifa kaybettiğini belirten, partilerine her geçen gün teveccühün arttığını sözlerine ekleyen İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu, siyasetin seviyeli yapılmasından yana olduklarını söyledi.

ANNELER GÜNÜ İÇİN PARTİMİZİN HEDİYESİ

Kahramanmaraş İl Kadın Çalışmaları Başkanı Hatice Koç, İl Kadın Çalışmaları Başkan Yardımcıları Ayşe Uzman ve Selma Arıcı, Dulkadiroğlu İlçe Kadın Çalışma Başkan Yardımcısı Songül Şahan, Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu, Onikişubat İlçe Gençlik Başkanı Rağıp Gaffar Kılınç ve İl Başkan Yardımcıları Ertan Kedici ile Samed Kısacık ile kurdukları stand önünde hem vatandaşların anneler gününü kutladılar, hem partilerine katılmaları meselesinde davet ettiler ve vatandaşlara ‘çam sakızı çoban armağanı’ türünden anneler günü şekeri ikram ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol