Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

 BİNİCİ’NİN PAZARCIKLI OLMADIĞI ASILSIZ VE MESNETSİZ İDDİADIR
 Bilindiği üzere, 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler sebebiyle siyasilerin, bürokratların, vatandaşların başvuruları başlarken iftira ve çamur atma kampanyası da beraberinde geliyor. Bu bağlamda, aynı zamanda da gazetemiz ve sitemiz yazarı olan Gökhan Binici’ye ithaf edilen iddialar gerçek dışıdır.

Kamuoyu açıklamasında; “Pazarcık İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı İnşaat Mühendisi Sayın Gökhan BİNİCİ'nin Pazarcıklı olmadığı yönünde asılsız ve mesnetsiz iddiaları sosyal medyada üzülerek ve şaşkınlıkla müşahede etmiş bulunuyoruz. Bu mesnetsiz iddialara cevap verme zarureti hasıl olmuştur. Sayın Gökhan BİNİCİ aslen Pazarcık İlçesi Emiroğlu Köyü/Mahallesinden olup ailesi ve yakın akrabalarının bir çoğu halen Pazarcık’ta ikamet etmektedir. Bu aymazlığa devam edilmesi halinde Sayın Gökhan BİNİCİ hakkındaki asılsız iddialara karşı hukuki yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygı ile bildiririz” denilmektedir. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol