Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞI DERTTE OLAN SUAT KILIÇ’A TEPKİ VE KOPARILAN FIRTINA!
 İşte fırtına o zaman koptu, dönemin Spor Bakanı Suat Kılıç da sosyal paylaşım sitesinden bunu yalanladı ve yazanları, iddia edenleri şerefsizlikle, alçaklıkla itham etti.

Bakalım kim yalan söylüyor, kim doğru…

Haberleri zaten ulusal basında geniş yer buldu. Şimdi mahkemeye gidecekmiş; güle güle!

KAHRAMANMARAŞ’A DA GELMİŞTİ

Çürük olan 12 Şubat Stadyumu yerine yerel medya yeni bir stada ihtiyacımızı olduğunu bangır bangır bağırırken, yazarken, gündemden  düşürmezken, üzerine düşeni yerine getirirken, bazıları istemedi, Hanefi Mahçiçek stadını gösterdiler, Batıpark’ı işaret ettiler. Çünkü biz bir şey istemesini bilemedik, öğrenemedik bugüne kadar.

Dönemin Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da, Gençlik Merkezi’nin açılışı sırasında birçok ilçeye yapılacak spor tesislerinin kalıp halindeki resimlerini göstermiş, hatta o toplantıya dönemin AK Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal da katılmıştı.

YENİ STADYUM VETO YEDİ BAKAN TARAFINDAN.

O günkü konuşması ile şehrimize, spora kazandırılması düşünülen stat projesi de suya düşmüş, bakan tarafından veto yemişti.

Şimdi başı dertte. Fetö suçlamasıyla. Demek ki dönemin Başbakanı, şimdiki Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir bildiği varmış ki, yeni dönemde kabineye almadı.

İnsan ne ekerse onu biçiyor! 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol