banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

AV. GÜNAY KODAZ: İYİ PARTİ SEÇİMLERE GİRECEK
 Yetkili ağızlardan yapılmayan asılsız haberlere itibar edilmemesi gerektiğini belirten İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Av. Günay Kodaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında: “Partimiz seçimlere hazır. Bu tür asılsız haberler, kısa sürede hızla büyüyen partimizi yıpratmak adına yapılan hareketlerdir. Halkımız yetkili ağızlardan duymadığı hiçbir söyleme inanmasın.

İYİ parti, öylesine kurulmuş bir parti değil, Türkiye’nin umudu ve ülke yönetimine talip iddialı bir partidir” dedi.

Av. Kodaz, konuşmasının devamında: “Partimizin Genel Sekreteri İzmir Milletvekili Aytun Çıray da konuyla ilgili yaptığı açıklamasında partimizin seçimlere gireceğini duyurdu. O açıklamayı da bir kez daha kamuoyuyla paylaşıyorum.” Dedi.

İŞTE İYİ PARTİ GENEL SEKRETERİ AYTUN ÇIRAY’IN KAMUOYU AÇIKLAMASI;

“İYİ Parti, 1. Olağan Kurultayı öncesi YSK'dan seçmen kütükleri talep edilmiştir.

YSK cevaben, seçmen kütüklerinin seçime katılma hakkı kazanmamız halinde verilebileceği bildirilmiştir.

Yasal olarak bir partinin seçime girme yeterliliği kazanabilmesi için 1. Olağan Kurultay'ını yapmış olması ve 41 il ile bu illerin merkez ilçesi dahil 1/3'ünde teşkilatlanması gerekmektedir.

Teşkilatlanmanın tamamlanma şekli ise; kuruluşu gerçekleştirilen yeterli sayıdaki ilçenin kuruluş bildirgesini bağlı bulunduğu ilçe dernekler masasına teslim edilmesidir.

1. Olağan Kurultayını yapmış ve Kurultay 12.12.2017 tarihinde kesinleşmiştir. Ayrıca 41.'den fazla il'de ve merkez ilçeler dahil 1/3 ilçede teşkilatlanmayı tamamlamış olup 6 aylık bekleme süresi sonunda seçime girebilme hakkı kazanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyururuz. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol