Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ATEŞ, “MUHALEFET GÖREVİMİZ DEVAM EDECEKTİR!”
  

Başkan Ünal Ateş yazılı basın açıklamasında; “Öncelikle 94 yıl önce bugün şehrimize verilen İstiklal Madalyasını hak eden tüm hemşerilerimin 5 Nisan Madalya Gününü kutluyorum.

Yine savunma hakkının yılmaz savunucuları avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar gününü kutluyorum.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından sürecin tamamlanması ile ilgili düşüncelerimizi  sizlerle paylaşmak istiyoruz. Öncelikle ilimizde de seçilen tüm Başkanlar, Belediye Meclis Üyelerine ve Muhtarlarımıza hayırlı olsun diyorum. Başarılar diliyorum.  Ümit ediyorum seçilen arkadaşlar memleketimizin hayrı için bir taşı bir taşın üstüne koymak için ellerinden gelen her şeyi  yapacaklardır. Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Onikişubat teşkilatı  olarak memleketimiz için yapılan her türlü olumlu çalışmayı destekleyeceğim.  Vatandaşın aleyhine olan her türlü çalışmada da muhalefet  görevimizi yerine getireceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ankara ve İstanbul seçimleri ile ilgili değerli  basın mensupları öncelikle Ankara’da seçimi kazanan  sevgili Mansur  Yavaş’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

BU FARKLARIN KAPANMASI MÜMKÜN DEĞİLDİR

Ankara’da seçimlerde  123.000 oy fark var bu farkın kapanması mümkün değil gibi gözüküyor buna rağmen geçen seçimlerde  Ankara’da  arada 30.000 oy olmasına rağmen  Seçim Kuruluna yapılan itirazlar reddedilmiş buna gerekçe olarak da  sandık başında yeterli  itirazın olmaması gösterilmişti. İtirazlar incelenmeden  5 Nisan 2014 günü Melih Gökçek’e mazbatası  teslim edilmiş. İktidar partisinin yetkilileri seçimin sonuçlandığını, fazla oy alan Melih Gökçek’in Belediye Başkanı  olduğunu ilan etmişlerdir. Bugün aradaki oy farkı 123.000 olmasına rağmen tüm geçersiz oyların AKP lehine geçerli sayılması halinde dahi seçimin kazanılmayacağı belli olmasına rağmen hala sürecin bitmesi diye tutturan iktidar yetkilileri eğer akıllarından farklı bir şey geçiriyorlarsa bence o akıllarından geçirdiklerini  bir an önce unutsunlar. Ankara’da seçimin galibi Mansur  Yavaş’tır.

ANKARA’YI YÖNETECEK BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI  SAYIN MANSUR YAVAŞ’TIR.

 Yine İstanbul’da geçmiş seçimlerde yaptığımız bütün itirazları reddeden Seçim Kurulu, iktidarın yaptığı bütün itirazları kabul ederek İstanbul’un tüm ilçelerindeki geçersiz oyları tekrar sayıyor 29 ilçeden 19 ilçenin geçersiz oyların sayımı tamamlanmıştır.  Bazı ilçelerde sayım, Ekrem İmamoğlu lehine bazı ilçelerde ise AKP’nin adayı Binali Yıldırım’ın lehine neticelenmesi 29 ilçenin 19’unda biten yeniden sayım neticesinde aradaki farkı 23 binden 19 bine inmiştir geri kalan 10 ilçede tekrar sayım yapılmaktadır. Bununla yetinmeyen iktidar partisinin yetkilileri tüm oyların sayılmasını istemiş. Hatta bununla da yetinmeyip İstanbul’da seçimin iptalini istemişlerdir. Bu iktidar yetkilileri seçimden iki gün önce Türkiye’de seçim güvenliğinin bütün dünyadakilerden daha iyi olduğu yönünde açıklamaları kamu oyu ile paylaşmamışlar mıdır. Sandıklarda ki başkan ve memur üye bu iktidar tarafından atanmamış mıdır. Bu sandıklarda Cumhur ittifakına ait olan AKP ve MHP’nin sandık görevlileri yok mudur.

YAPILAN İTİRAZIN SONUNDA NETİCELENEN DURUMA TEKRAR İTİRAZ ETMEK ABESLE İŞGAL ETMEKTİR.

Birisi çıkıp sandık görevlilerinin fetö ile ilgili bağlantısının olup olmadığını bilemem ama Cumhuriyet Halk Partisi’nin sandık görevlilerinin hiçbir bağının olmadığını açık ve net bir şekilde söyleyebilirim. Bu söylemleri ile görev yapan insanları zan altında bırakanlar acaba şunu mu yapmak istiyorlar? O sandıkta görev yapan başkan ve yetkili kişiler ‘’Biz AKP nin lehine karar vermez isek yarın bir gün bizi de hapse atarlar.’’ Korkusu ve endişesini mi yaşasınlar. Millet iradesi diyerek iktidara gelenler, millet iradesine rağmen Millet iradesini yok saymaya çalışırlar ise sonları tarihin tozlu rafları olacaktır. Bir kez daha ilgili ve yetkilileri uyarıyoruz. Sandıkta kazandığımız seçimi masa başında sizlere yedirmeyeceğiz. Sizler daha önceleri hile ile kazanıyor olabilirsiniz ama biz bu seçimi oy çaldığımız için değil oylarımızı çaldırmadığımız için kazandık. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol