Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

ARIKAN DA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
 Parti binasında yaptığı açıklamada, adaylığını senelerdir içinde olduğu, yuvasında olduğu MHP çatısı altında yaptığını vurgulayan ve özgeçmişinden kısa kesitler aktaran Muharrem Arıkan, diğer adaylara da başarılar diledi.

Arıkan, il başkanı olduğunda, ayrı-gayrı gütmeyeceklerini, herkesi birleştiren, bütünleştiren bir başkan olacağını belirterek, bu ülkenin, bu şehrin MHP’ye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Küskünlükleri ve kırgınlıkları ortadan kaldırarak, MHP’nin mutlaka iktidara gelmesi gerektiğinin de altını çizen Arıkan, “Gelin bu partiyi birlikte yönetelim. Zaten bizim de sloganımız bu. Yeniden aydınlık bir sayfa açalım, partimizin oylarını artıralım” dedi.

Arıkan’ın adaylığını açıklamasına 30 Mart mahalli seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Tahir Akgemci, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Av.Neslihan Koca Nergiz ile Onikuşubat Belediye Başkan Adayı Yusuf Temizkan, MHP Onikişubat İlçe Başkanı Mehmet Şeker, Dulkadirdoğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar ve partililer katıldılar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol