Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

AKPINAR, GAZETECİLERİN GÜNÜNÜ KUTLADI
 Neco'da düzenlediği yemekli basın toplantısında, doğru haber için yağmur, kar ve çamur demeden, iklim şartlarını ve sınırları zorlayarak görev yapan, ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarına başarılar dileyen MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, konuşmasının başında Fırat Kalkanı Operasyonlarında şehit düşen kahraman askerlerimize rahmet dilerken, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu, "Allah şehitlerimizin mekanını cennet eylesin. Ailelerine sabır ve metanet diliyorum" dedi.

GAZETECİLER İÇİN OKUNAN DUA GÜZELDİ

Başkan Akpınar, "Basın mensupları olarak her zaman yanımızda oldunuz, bize destek verdiniz. Biz de hep sizlerin yanında olacağız, geldiğiniz için teşekkür ederek, bir kere daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyorum" diye konuştu.

Yemeğin ardından ilçe sekreteri, emekli il milli eğitim müdürlerinden Ali Akkaya, davudi sesiyle mükemmel bir yemek ve gazeteciler için dua okudu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol