Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 AKGEMCİ DE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

30 Mart mahalli seçimlerinde, partisinin oylarının artmasında büyük payı olan ve halkın gönlünde ayrı bir yer edinen Prof.Dr. Tahir Akgemci, önce davanın yanında olan tüm dostlarını, partililerini selamladı, bu kadro ile destan yazılacağını söyledi.

MHP il binasındaki aday adaylığı açıklamasında ilk sözü alan İl başkanı Süleyman Öner oldu. Başkan Öner, tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını, hepsinin de birbirinden değerli isimler olduğunu kaydederek, “Türkiye yıkım üzerine yıkım yaşıyor. Devlet, millet ve kültürel miraslar linç ediliyor. Dinamik, atılgan ve cesur kadro çok şükür iş başında. Bu seçimin galibi MHP olacaktır” dedi ve tüm aday adaylarına başarılar diledi.

Söz alan aday adayı Prof.Dr. Tahir Akgemci ise, 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için, aday adayı kimliği ile evinde, yuvasında olduğunu belirterek, bu dönemde aday adayı olmanın ciddi bir mesele olduğunu ifade etti, sonra da, “Bizim derdimiz Türkiye, bizim derdimiz Kahramanmaraş. Bu kentin bir evladı, sorunlarını bilen bir partili olarak, üstelik de Türkiye ciddi bir zaman tünelinden geçerken, ülkenin kaderini kimseye teslim etmeye niyetimiz yok” dedi.

Aday adayı Tahir Akgemci, 30 Mart 2014 mahalli seçimlerinde, büyükşehir belediye başkan adayı olduğunda, her üç evden birinin oyunu aldıklarını yineledi, bu ekiple, bu kadro ile bu partililerle yeniden destan yazmak için yola çıktığını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol