Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ’NİN ANKARA ÇIKARTMASI

 İlçe Belediye Başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın kolları başkanları ve milletvekillerinin de olduğu ekip, İl Başkanı Ahmet Özdemir öncülüğünde 29 Mart Salı günü genel merkez de Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’ın ev sahipliğinde kahvaltıda bir araya geldiler. 

Kahvaltının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisinde,  Ak Parti grup toplantısına katılan teşkilat mensupları,  birlik beraberlik içerisinde toplantı sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kahramanmaraşlılarla selfiegeleneğini bozmayan Başbakan Ahmet Davutoğlu'na İl Başkanı Ahmet Özdemir tüm kahramanmaraşlılar adına üzerinde hat sanatı ile yazılmış ALLAH yazılı bir tablo hediye etti. Tüm kahramanmaraşlıhemşehrilerimize selamlarını ileten Başbakan Ahmet Davutoğlu ‘hayırlı yolcuklar’ dilekleri ile TBMM’den ayrıldılar.

Teşkilatların hep birlikte kaynaşma içerisinde gerçekleştirdiği bu Ankara yolculuğu aynı zamanda büyük bir motivasyon ve heyecan kaynağı oldu.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol