Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

AHMET ÖZDEMİR’DEN ALİ BABACAN’A SERT SÖZLER!

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın, bir televizyon programında, “CHP’nin iş bankası hisselerine dokunmak mülkiyet hakkına ve hukuka aykırıdır” sözlerine karşılık tivitır hesabından şu açıklamalarda bulundu; ”Hazır hukuktan bahsetmişken, siyasi partiler kanunu, ticaret kanunu ne olacak. Bankacılık faaliyeti, ticari faaliyettir.  Siyasi partiler ticari faaliyette bulunamazlar. Ama CHP iş bankası hissesi üzerinden ticari faaliyette bulunuyor” şeklinde paylaşımda bulundu.

CHP’YE ÖVGÜLER, HDP’YE YEŞİL IŞIK

Milletvekili Özdemir, açıklamasının diğer bölümünde ise, yine Babacan’a seslenerek; “Biz şuna açıkça CHP, HDP, İYİ Parti ittifakına arka bahçe oluyoruz desenize. CHP’ye övgüler, HDP’ye yeşil ışık. Bunlar reklam kokan hareketler. Milletimiz bu hareketleri geçmişte çok gördü ve onları her zaman sandığa gömdü!” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol