banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KSÜ ÖĞRENCİLERİNE SINAV HAFTASINDA ÇORBA İKRAMI

KSÜ Ord. Prof. Mükrimin Halil Yinanç Kütüphanesi önündeki alanı ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, öğrencilere çorba dağıttı.

Sınav döneminde öğrencilere sıcak çorba ikramında bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Rektör Can, öğrencilerimizin sınavlarına en iyi şekilde hazırlanabilmeleri için ihtiyaç duydukları ortamı sağlamak için şehrin bütün paydaş kurum ve kuruluşlarıyla etkili işbirlikleri yürüttüklerini söyledi.

Üniversitemizde bütün meseleleri öğrenci odaklı ve insan merkezli bir bakış açısıyla ele aldıklarını ve öğrencilerimizin isteği üzerine Ord. Prof. Mükrimin Halil Yinanç Kütüphanesi çalışma saatlerini yeniden düzenlediklerini hatırlatan Rektör Can, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında tüm birimleriyle hizmet veren kütüphanenin okuma salonunun ise 22.00’ye kadar açık olduğunu söyledi.

Rektör Can, kütüphanenin hafta sonunda ise 10.00-18.00 saatleri arasında açık olduğunu belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol