Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ABLADAN KARDEŞE HAYAT
  

Gaziantep’te bir elektrik şirketinde çalışan Yasin Karadayı (24), 3 aydan beri böbrek hastası olduğunu belirterek, “Ateş, halsizlik ve yorgunluk şikayeti ile başvurduğum Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde teşhis konuldu” dedi.

 

Yapılan tetkikler sonucunda değerlerinin yüksek çıkması nedeniyle böbrek nakli olması gerektiğinin bildirildiğini kaydeden Karadayı, “Annem böbreğini vermek istedi ancak kilosundan dolayı olmadı. Bunun üzerine ablam Tuğba Göğdeniz, ‘Kardeşime böbreğimi vereceğim’ deyince, dünyalar benim oldu” diye konuştu.

 

“Zaten takibim Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde Nefroloji Uzmanı Doç. Dr. Selman Ünverdi tarafından yapılıyordu. Ablama da burada gerekli tetkikler yapıldı” diyen Karadayı, dokular uyunca da nakil işlemi için hastaneye yatırıldıklarını söyledi.

 

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi’nde gerçekleştirilen başarılı nakil sonrası sağlığına yeniden kavuşan Karadayı, “Allah’a şükürler olsun ablamın bağışladığı böbrek sayesinde sağlığıma yeniden kavuştum. Benim için yaptığı bu fedakarlık için ablama çok teşekkür ediyorum. Nakilden sonra kendimi çok daha iyi hissediyorum” diyerek mutluluğunu dile getirdi.

 

Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nden duydukları memnuniyeti, Gaziantep’te hizmet vermesini çok büyük bir avantaj olduğunu dile getiren Karadayı, “Hastanede çalışan herkesten, özellikle doktorlarımız Prof. Dr. Fatih Yüzbaşıoğlu ve Doç. Dr. Selman Ünverdi’den çok memnun kaldık. Herkese çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Gaziantep’te yaşayan, evli ve 2 çocuk annesi, abla Tuğba Göğdeniz (27) ise kardeşinin yaşadığı sıkıntıları ve bundan annesinin duyduğu huzursuzluğu görünce böbreğini bağışlamaya karar verdiğine vurgu yaptı.

 

“Ben de bir anneyim ve annemin yaşadıkları karşısında, kardeşime böbreğimi vermek istedim. Çok şükür dokularımız uydu. En önemlisi ise Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Organ Nakli Merkezi tarafından yapılan nakil işlemi sonucunda, her ikimiz de çok sağlıklıyız. Herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Göğdeniz, organ bağışı için kardeşi Yasin Karadayı ile birlikte şu çağrıyı yaptı:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol