Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

PTT MERKEZ ŞUBESİ REZALET
 Ve hatta rezalet ötesi. İnsanların birbirine girdiği, izdihamın yaşandığı, kavga ve gürültünün eksik olmadığı PTT Merkez Şubesi, hizmet noktasında değil, çile çektirme anlamında en ön sırada yer alıyor.

Mevcut PTT binasının yetersizliği, o kadar müşteriye rağmen banklarda çalışan personelin sayı olarak yetersizliği, vatandaşı çileden çıkartıyor.

“Burası her gün, her zaman böyle. Öğleden önce sıra aldım, aradan saatler geçti daha sıra gelecek. Bu rezilliğe bir son versinler. O kadar para kazanıyorlar, bir elaman çalıştırmaya güçleri mi yetmiyor” diyen vatandaşlar, numara verme sisteminin bozulmasıyla da büsbütün çileden çıktılar.

BÜYÜKŞEHİRİZ AMA HİZMET BİNASI KÜÇÜK

Hizmet noktasında binanın yetersizliğine vurgu yapan vatandaşlar, numara sisteminin bozulmasıyla bu kez de sıra kapma kavgasına giriştiler. Bu da tartışmaları beraberinde getirirken, işlem hacmi en yüksek kurumdaki personel yetersizliğine yetkililerin çare bulmasını, çözüm getirmesini istediler. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol