Öne Çıkanlar İL BAŞKANI DOĞAN BAŞVURUSUNU YAPTI SATRANÇ TURNUVASI ÖDÜLLERİ DAĞITILDI İLÇE BELEDİYELERİ İSKEP KONUSUNDA BİLGİLENDİRİLDİ SOSYAL DEMOKRAT YEMEĞİ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI

Bu haber kez okundu.

16. SOKAKTAN TEŞEKKÜR!
 İsmetpaşa Mahallesi sınırları içinde, Ziraat Bankası alt sokağındaki 16. sokakta altyapı sorunu vardı. Bazı işyerlerine kirli sular sızıyor, iğrenç kokular yayıyordu. Bundan rahatsız olan 16. sokak esnafı ve sakinleri, sorunu ilgili birimlere ilettiklerinde, çözüm gecikmedi.



Çok değil, bir ay önce başlayan altyapı çalışmaları tamamlandı,  sokak tertemiz, pırıl pırıl bir hal alırken, hem pis kokudan kurtulan, hem de sokaklarının daha modern bir görünüm almasından memnun kalan esnaf, başta yerel siyasetin aklı ve vicdanı olan Yusuf Kökünöz ile sokak esnafı, başta Büyükşehir belediyesi Fatih Mehmet Erkoç’a, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a, KASKİ’ye ve sokaktaki çalışmaların zamanında ve mükemmel bitmesi için özveriyle çalışan, zaman mefhumu tanımayan Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşlerinde park-bahçe sorumlusu Yusuf Kalaylı’ya teşekkür ettiler. “Bizi pis kokudan ve ilkel sokaktan kurtardılar, Allah razı olsun!” dediler.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol