Çok popüler, çok çalışkan, çok gayretli bir belediye başkanı olduğunu biliyorum, kaldı ki yerel gazetelerimiz, sosyal medya da bu gerçekleri haberleriyle, yorumlarıyla bizlere sunarken, çok fazla konuşmuşluğum, samimiyetim olmasa da, bu onun hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez.

Gazetemizi ve sitemizi incelerken, haberleri girerken, hatta diğer gazete ve internet sitelerine göz gezdirirken, ne çok haberi çıkar diye hayret de ederdim.

Bir kere çok sempatik.

Bir kere çok popüler.

Bir kere çok gayretli, iyi niyetli ve dürüst.

Bir kere ziraat mühendisi olduğunu sonradan öğrendiğim yeteneği ile daha önce h9izmet ve emek verdiği Beyoğlu, ardından Türkoğlu ilçesine kattığı artı değerleri okudukça, ‘demek insanların ona olan sevgisi, ilgisi, sempatisi boşuna değilmiş’ demek zorunda kaldım.

OSMAN OKUMUŞ NASIL BİR İNSAN!

Babamın da yakın arkadaşı, dostu. Babamdan dinlediklerimi burada not etsem, sayfaya döksem, sizi temin eder kim bu sayfa dar gelir.

Bir kere, gülümseyen insandan zarar gelmez. İnsanlara dokunan, insanların kalbine giren, insanların cenazesine, düğününe, hastasına giden her kim olursa olsun, kamuoyunda karşılık bulur.

Bu nedenle, bu tür sosyal ve beşeri ilişkileri mükemmel yerine getiren, uygulayan, bırakın belediye başkanlığını kişi olarak bunu başaran nadir belediye başkanlarından birisi olarak gördüğüm sayın Osman Okumuş’un da bu bağlamda önümüzdeki dönemde tekrardan belediye başkanı olacağına yürekten inanıyorum.

AHMET ÖZDEMİR KİMİ DESTEKLER?

Şimdi önümüzde iki seçenek var. Bilindiği gibi, önümüzde bir mahalli seçim var. Var da, Türkoğlu ilçesi, son icraatlarla, yeni yeni projelerle yeni bir hüviyet, yeni bir çehre kazanırken, hakkını teslim etmek gerek,  sayın Okumuş bir kere daha seçilmeyi hak ediyor.

Ediyor da… Milletvekilimiz sayın Ahmet Özdemir, sayın Okumuş’u her daim takdir eden, başarısını alkışlayan bir siyasetçi.

Mahalli seçimlerde Türkoğlu için aday olduğunu babamdan öğrendiğim ki aynı zamanda geçmişte sayın Özdemir’in il başkanı olduğu dönemde yardımcısı olan Av. Muslu Özkan’ın da aday olduğunu öğrendiğimde, gülümsedim. “Acaba sayın Özdemir kimi destekleyecek. Takdir ettiği, övgü dolu sözler sarf ettiği Okumuş’u mu, yoksa bir dönemler birlikte çalıştığı, meslektaşı, mesai arkadaşı Muslu’yu mu?” diye sordum kendi kendime.

Sordum amma cevabını da bulamadım, bilemedim.

Lakin ibreler, işaretler, göstergeler sayın Okumuş’u gösteriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol