Geçenlerde bu minval üzere yazı yazmış, tabi bu şehirde kimse kimseyi sevmiyor, sevmek zorunda da değil aslında ama insan kendi seçtiğine düşman da olur mu, olurmuş anlamında kişisel yorumlarımı ifade etmiştim. Canlı yayında olsun, sosyal medyada olsun, yazdıklarımın, söylediklerimin arkasındayım. Çekineceğim, korkacağım, vazgeçeceğim yazıyı da koymam!

Ezcümle, yerel manada bu şehre hizmet eden, az veya çok, sevin veya sevmeyin, şehr-ül emin ismiyle yerel yönetimin başına gelmiş, çalışmış, didinmiş, hizmet etmiş, iz ve eser bırakmış belediye başkanlarının isimlerini bulvarlara, caddelere verirken, “Mustafa Poyraz ile Fatih Erkoç’un suçu ne, bu iki güzide şahsiyetin adını neden bir bulvara, caddeye vermiyorsunuz, verirseniz ölür müsünüz?” demiştim.

Vay sen misin diyen, sen misin yazan, sen misin öneren, isteyen!

Demediğinizi bırakmadınız.

Canınız sağ olsun!

*

Geçenlerde, iki canlı yayınımda da söyledim, dile getirdim. Aslına bakılırsa, hadi itiraf edeyim, en büyük yanlışı başkan iken Fatih Erkoç yaptı bana.

Sebebini kendi de çok iyi bilir.

O ayrı…

Bireysel meseleyi taşımak istemiyorum. O, ikimiz arasındaki meseleydi, kapandı gitti. Ama ceremesini çekmek bana düştü. Sayın Erkoç’a değil.

Neyse…

*

Bu şehirden sorumlu, etkili ve yetkili kimselere sesleniyorum.

Yarın bir gün, seçim kapıya dayandığında, bittiğinde, göreceksiniz milletvekili olarak yeniden doğacak, yeniden merhaba diyecek, ikinci baharını milletvekili olarak yaşayacak. Şimdi suskunluğunu koruyorsa, kenara çekildi ise, etliye sütlüye karışmıyorsa, hiçbir meselede yorum yapmıyorsa, davaya, partiye olan saygısından, vefasından.

O zaman, ki bugün ‘Fatih…’ dediğiniz, burnunuzun ucu ile ittiğiniz, küçümsediğiniz , her yerde ve her fırsatta itibarsızlaştırmaya çalıştığınız, dudak büktüğünüz sayın Erkoç’a, ‘sayın vekilim!’ demek zorunda kalacaksınız.

Rehberden numarasını sildiyseniz, yeniden yazmak mecburiyeti ile karşı karşıya kalacaksınız!

İsteseniz de istemeseniz de, sevseniz de sevmeseniz de…

Demedi demeyin!

*

Kuzey Çevre Yolu Fatih Bey’in eseri. Önerim, bu başarılı, bu azimli ve kararlı başkanın, kurucu büyükşehir belediye başkanının adını bu bulvara vermeniz.

Ahde vefayı biliyorsanız!

Bilmiyorsanız, o da sizin sorununuz! O vakit de Erkoç dostunu düşmanını çok iyi öğrenmiş olacak.

İnşallah vakit de geçmemiş olur!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol