Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

YIKILMAYACAK NESİ VAR! BU KADAR MI ZOR?
  

Ancak, hiçbir belediye başkanının bu adayı, orada bulunan birkaç dükkânı yıkarak caddeyi genişlettirmeye gücü yetmedi, ya da cesaretleri kafi gelmedi.

Eskiler bilir, bir zamanlar Ilıca dolmuşları bu merdiven basamaklı dükkânda idi. Ve bu alan yoğundu. Oysa şehir büyüdü, gelişti, nüfusu da artınca, caddeler, bulvarlar yetmez hale geldi.

Özellikle toplu taşıma araçları alt geçidi tamamlayıp, bu alana doğru yönelince, hem sürücüler, hem de içindeki yolcuların yürekleri ağzına geliyor mu geliyor.

İKİ ARAÇ YAN YANA GEÇEMİYOR!

Evet geçemiyorlar. Geçmeye çalışsalar, birinden biri dükkânların saçaklarına değecek, hem araç, hem de saçaklar zarar görecek. Nitekim fotoğrafta görüldüğü üzere, parçalanan saçaklar var. Yer altı Çarşı karşısındaki dükkânlar yıkılsa, cadde de genişleyecek üstelik.

Bir mobilya mağazasının da bulunduğu üç-beş dükkân yıkılarak bu cadde genişletilmeli, sürücülerin de rahat bir nefes alması sağlanmalı ve de çirkin görüntü ortadan kaldırılmalıdır. Bu görev de Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e düşmektedir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol