Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

SANATIN DESTEKÇİSİ, ERDEMLİ BELEDİYESİ
Erdemli Belediyesi bünyesinde çalışmalarını yürüten Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, 26 Aralık tarihinde gerçekleştireceği büyük konser için hazırlıklarını tamamladı. Prof. Dr. Kadir Karkın yönetiminde çalışmalarını yürüten topluluk, yapılacak olan konser ile sezon açılışını da gerçekleştirecek.

Prof. Dr. Kadir Karkın tarafından eğitimleri gerçekleştirilen Çağdaş Türk Müziği Korosu ve Çocuk Korosu, geçen sezonda gerçekleştirdiği işler sonucu büyük beğeni toplamıştı. Sezon açılışını yoğun bir çalışma sürecinden sonra gerçekleştirecek olan topluluk, ulusal düzeyde bir çok organizasyonda da kendine yer buldu.

 Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Prof. Dr. Kadir Karkın, vatandaşları 26 Aralık saat:19.00’da Belediye Kültür Merkezinde gerçekleşecek olan konsere davet etti.

Bir çok camiada çalışmaları ile yer bulan topluluk hakkında açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanatın tüm dallarına destek verdiklerini ve bu desteklerin devam edeceğini bildirdi. İlçenin her yerinde toplumun ihtiyaçlarına yönelik projeler üreten ve bu projeler ile sadece alt yapı ve mimarı ile değil sanattan sağlığa, eğitimden kültüre her alanda çalışma yürüten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle çocukların topluma faydalı bireyler olabilmeleri adına en büyük sorumluluğun kendilerine ait olduğunu ifade etti. Sözlerini vatandaşları konser programına davet ederek tamamlayan Başkan Tollu, ilçe gelişimine yapılabilecek en büyük yatırımın, gelecek nesillerin eğitimine verilecek desteklerle olabileceğini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol