Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

 GELECEK KÖPRÜSÜ İNŞA EDİLDİ
  

Projenin koordinatörlüğünü yürüttüğü İstanbul Biruni Üniversitesi PDR son sınıf öğrencileri Ayşenur Aydın ve Mustafa Kaymaz’ın 4 aylık çalışmaları sırasında, LCW,  İstanbul Sultangazi ve Bahçelievler Belediyeleri, İstanbul Valiliği sponsorluğunda, Ilıca Gençlik ve Tanıtım Derneği’nin lojistik desteğiyle Ilıca bölgesinde 16 ilk ve ortaokul, 1 liseyi kapsayan 1000 öğrenciye giyim, kırtasiye ve kitap yardımında bulunuldu.

GİYİM, OYUNCAK VE KİTAP YARDIMI

Biruni Üniversitesi’nde PDR Topluluğu’nun düzenlediği kermesten elde edilen gelirlerle projenin Türkoğlu ayağında Ceceli İlkokulu Anasınıfı’nın yenilenmesi ve 54 öğrenciye giyim, kitap, kırtasiye ve eğitsel oyuncak yardımında bulunuldu.

Proje gerçekleştirilirken hediyelerini alan çocukların mutlulukları gözleri yaşarttı. Gelen yardımlara karşı bölge halkı ve okul öğretmenlerinin memnuniyetleri ve teşekkürleri İstanbul’dan gelen ekibin yüzünü güldürdü.

Projenin sürecinde desteklerini esirgemeyen başta Biruni Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Adnan Yüksel’e olmak üzere Biruni Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adnan Ömerustaoğlu’na ve Biruni Üniversitesi birimlerine, Ilıca Gençlik ve Tanıtım Derneği Başkanı Mustafa Kaçamaz’a ve dernek üyelerine, Ilıca İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İbrahim Karalar’a, PDR Topluluk Başkanı Ayşenur Aydın ve topluluk üyelerine gönülden teşekkür ederiz.

Bu organizasyonu başarı ile gerçekleştiren, yöresinin ihtiyaç sahibi öğrencilerini sevindiren Ilıca’nın akil insanlarından Zeki Kaçamaz’ın oğlu Muhammed Furkan Kaçamaz’a teşekkür ediyoruz.

 

ILICA VE ÇEVRESİNDE YARDIM ALAN OKULLAR

1) Ilıca ilk ve orta öğretim okulu

2) Ilıca İmam Hatip Ortaokulu

3) Ilıca Yeni Yapan İlkokulu

4) Ilıca Çok Programlı Anadolu Lisesi

5) Beşen Demirkapı İlkokulu

6) Kertmen ilkokulu

7) Kertmen Tilkiler İlkokulu

8) Hacıibrahimuşağı İlkokulu

9) Kozcağız ilkokulu

10) Hacıbudak İlkokulu

11) Hacınınoğlu Engizek İlkokulu

12) Çamlıbel Karaçalılık Köyü İlkokulu

13) Avcılar İlkokulu

14) Ilıca Gölgeli İlkokulu

15) Türkoğlu Ceceli İlkokulu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol