Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE KİŞİSEL GELİŞİM VE İLETİŞİM GÜNLERİ
 Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen eğitimlerin ilki belediye çalışanlarına verildi. Daha sonra vatandaşla birebir iletişim halinde olan limon çiçeği, sosyal işler, basın yayın, özel kalem ve halkla ilişkiler birimi çalışanlarına özel olarak eğitim verildi.

 

Son olarak da muhtarlar, meclis üyeleri, basın mensupları, sosyal toplum kuruluşları, meslek odası başkan ve yöneticilerinden oluşan guruba seminer verildi. İlk gün 500 kişilik bir katılımla gerçekleşen eğitimde etkili iletişim ve kişisel gelişim teknikleri anlatıldı. Eğitim öncesinde bir konuşma yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çağdaş belediyeciliğin gereği olarak değişim ve gelişim eğitimine önce belediye çalışanlarından başladıklarını belirtti.

 


Konuşmasında gelişimin ve eğitimin önemine sık sık vurgu yapan Tollu, “kaliteli işlere imza atabilmek için çalışanlarımızın kalitesini arttırmak adına bu tür eğitim seminerlerini önemsiyoruz. Verilen bu eğitimlerle Erdemli kültürlü bir cazibe merkezi haline dönüşecek. Yaşam kalitesi ve yaşam standardının yükselmesiyle Mersinin en hızlı büyüyen ilçesinden bahsediyoruz. Bu büyüme nitelikli bir büyümedir. Bundan dolayıdır ki Erdemli’de yaşayan herkesin bu eğitimi alması için böyle bir çalışmaya imza attık. Her alanda gelişebilmek için Erdemli Belediyesi olarak lokomotif görevi yapıyoruz. Bilimsel metotlar kullanılmadan çağdaşlığı yakalamak mümkün değil” dedi. Eğitim seminerine de önce büyük bir aile olan Erdemli Belediyesi çalışanlarıyla başladıklarını dile getiren Tollu, sözlerini eğitimin hayırlı olması dileği dualarıyla sonlandırdı.

Ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Rezzan Özdemir tarafından verilen eğitimler 3 gün boyunca devam etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol