Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ’DE 3. GEMİ PARK
 Erdemli Belediyesi, ilçe merkezi ve diğer mahallelerde park atağını sürdürüyor. Erdemli’de ilk defa böyle bir parkın kullanılmaya başlandığını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kendilerinin belediyecilikte yeni bir soluk olarak hizmet vermeye anlayışı içerisinde olduklarının altını çizerek, bugüne kadar birçok yeniliğin kendileri tarafından çocuklara ve vatandaşlara armağan edildiğini kaydetti. ‘’Parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak’’ sloganıyla yola çıkarak büyük aşamalar kaydettiklerini söyleyen Tollu, son olarak Tömük Mahallesine gemi şeklinde bir park inşa etiklerini dile getirdi. Büyükşehir yasası sonrası 4.hizmet yılı projeleri çerçevesinde Erdemli’nin tüm mahallelerine içinde oyun grupları ve spor aletleri bulunan en az bir park hedefinde emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Tollu, daha önce sahilde şehrin ilk gemi parkının yaparak çocuklara armağan ettiklerinin altını çizerek, Akdeniz Mahallesi ve bu kez de Tömük mahallesine gemi park yaparak çocukları sevindirdiklerini söyledi.

HER MAHALLEYE PARK

Verdikleri sözlerden daha fazlasını yapacaklarını her ortamda dile getirdiklerini vurgulayan Tollu, “Erdemli sınırları dâhilinde parkı olmayan hiçbir mahalle kalmayacak. Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için 7/24 çalışıyoruz. Yapılan çalışmaların büyük bir kısmı, belediye personeli tarafından belediye araç ve gereçleri kullanılarak yapılmaktadır. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Erdemli’yi Akdeniz’in incisi, turizmin gözbebeği bir şehir haline getirebilmek için çalışıyoruz. Tömük mahallesini de Erdemli’nin incisi haline dönüştürmek için çalışmalarımız sürüyor. Bu park da bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkmış bir eserdir. Erdemli’nin her mahallesi hiçbir ayrım yapılmadan aynı hizmeti alacak” dedi.

VATANDAŞLAR MEMNUN

Yapılan parkı çok beğendiklerini söyleyen ve emeği geçenlere teşekkür eden vatandaşlar, Erdemli Belediyesinin kendileri için her şeyin en iyisini yapacağına olan inançlarını dile getirdiler. Çocuklarının eğlenme ihtiyaçlarının bu park sayesinde giderileceğini öngören vatandaşlar, hizmetlerinden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol