Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ŞAHBAZLI’DAN DAYANIŞMA GÜNÜ VE YENİ YIL MESAJI
  

Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Gününün temeli 1991 yılının 16 Aralık tarihinde Azerbaycanın Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti Alî Meclis Başkanlığı döneminde Azerbaycan halkının Ümumilli Lideri Haydar Aliyev tarafından koyulmuştur. Bu önemli gün dolayısıyla Dünya Azerbaycanlılarının Dayanışma Gününü en içten dileklerimle kutlar, ülkemize, milletimize, istikrarımıza ve Türk Dünyası kardeşliğine zarar gelmemesini ve 2018 yılının ülkelerimize, coğrafyamıza hayırlı, bereketli, barışcıl olmasını, başta Karabağ olmakla zulmün olduğu tüm topraklarda sulhün berkarar olmasını Yüce Rabbimden temenni ederim” diyen Şahbazlı sözlerine şöyle devam etti: “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık, bugün 2017 yılına veda ediyoruz. 2017 yılı ülkelerimiz açısından başarılara ayna olsa da, yürek dağlayan ve acı haberlere de sahne oldu. 2018 yılının bu acı sahneleri sileceği temennisindeyiz. Kahramanmaraş’ta eğitim gören Azerbaycan’lı öğrenciler 2. Vatanımızda bulunduğumuz diğer yıllar gibi 2017 yılı içerisinde de ilk günkü aşkla Kahramanmaraş’ta Azerbaycan’ımızı, Azerbaycan’da Kahramanmaraş’ımızı temsil etme gayreti ve çabası içerisinde olduk.” dedi.

            Son olarak Şahbazlı: “2018 Yılında Yüce Rabbimden Ülkelerimizin herdaim birliyini ve istikrarını, kardeşliğimizin daimliyini, başta Karabağ olmakla zulmün olduğu topraklarda hakkın berkarar olmasını, zaferin İslamın olmasını ve tüm şehitlerimize rahmet, hastalarımıza acil şifalar temenni ediyorum. Geri de bıraktığımız 2017 yılında da desteğini hiss ettiğimiz Azerbaycan Ankara Büyükelçiliğine, Kahramanmaraş Valiliğine, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne, Kahramanmaraş Büyükşehir ve İlçe Belediyelerine, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğüne, Zengin Azerbaycan Uğrunda Mücadele Sosyal Birliği Başkanlığına,  İndex (Azeder) ailesine, İşbirliği yaptığımız tüm STK’lara, , Yerel ve Ulusal Basın Mensuplarına ve Kahramanmaraş Halkına şahsım ve değerli arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol