banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN GÜVEN’İN 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI…
  

Tarihi şanlı zaferlerle dolu bir millet olarak en zor şartlarda dahi kahramanlık destanı yazabileceklerinin en güzel örneğinin Çanakkale Savaşları olduğunu belirten Başkan Mehmet Fatih Güven, "Bitti denilen Osmanlı Devleti'ne son darbeyi vurmak ve ortadan kaldırmak amacıyla topyekûn saldırıya geçen işgal kuvvetleri, Çanakkale'de hiç ummadıkları bir direnişle karşılaştılar. Bu savaş, ordular arasındaki güç farkına rağmen azmin, inancın, milli-manevi duyguların galip gelmesinin adıdır. Ecdadımız, kendisinden çok daha güçlü bir orduyu Çanakkale Boğazı'nın serin sularına gömerek, bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır.

103 Yıl önce ecdadımızın mücadelesi gibi Afrin harekâtı sürecinde milletimizin tüm fertlerinin seferber olması, Çanakkale ruhunun bu topraklarda ne kadar diri olduğunu bir kez daha gösterdi. Türkiye, yedi düvele Çanakkale’yi nasıl dar etmişse, bugün de terör örgütleri üzerinden uygulanmak istenen senaryoları bozacak kudrete sahiptir” dedi.

Başkan Güven, açıklamasının sonunda; “ Bu vatan için canlarını seve seve veren şehitlerimiz, emsalsiz özverileriyle, milletimizin değerlerinin ne kadar sağlam ve güçlü olduğunu tarih boyunca kanıtlamışlardır. Bugün bizlere düşen görev, şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve emanet edilen bu kutsal toprakları, aynı şuurla sahip çıkarak korumak ve bizden sonraki nesillere daha güvenli bir şekilde aktarmaktır.

Bu duygularla, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitler Günü’nde bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan tüm şehitlerimizi, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum” ifadelerinde bulundu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol