banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ: “ÇANAKKALE ZAFERİ TARİHE SIĞMAYACAK KADAR BÜYÜKTÜR”
  

Başkan Fatih Mehmet Erkoç mesajında şunları kaydetti: “18 Mart 1915, Avrupa’nın güçlü ve kibirli ordusuna karşı Türk’ün imanı, samimiyeti, istiklal aşkı ve tevazuuyla kazandığı muhteşem zaferin tarihidir. Çanakkale Zaferi, tarih sayfalarına yazılan en kutlu destanlardandır.  Dünyaya ’Çanakkale geçilmez’ dedirten bu büyük zafer, vatan şairimiz Mehmet Akif’in dediği gibi ‘tarihe sığmayacak kadar’ büyük ve anlamlıdır. Çanakkale, Türkiye’nin her ilinden her hanesinden en az bir kişinin savaşıp şehit düştüğü diyardır. Çanakkale cephesinde başlayan silah arkadaşlığı, kabir yoldaşlığına dönüşmüştür. Ve bu yoldaşlık yüz yıl sonra bugün bile ülkemizin birliğine ve beraberliğine güç vermektedir. Aziz Türk Milleti tıpkı 103 yıl önce olduğu gibi bugünde tüm farklılıklarını bir tarafa bırakarak hain terör örgütlerini ve ihanet çetelerini bozguna uğratarak birlik ve beraberlik içinde istikbal mücadelesini sürdürmektedir.

Bu hissiyat ile insanüstü bir güçle Çanakkale'de destan yazan, vatanseverliğin ve milletine bağlılığın derin örneklerini sunan tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol