Hafta içinde, Özgür Haber Gazetesi sahibesi sayın Neşe Yıldızhan aradı, meslektaşımız sevgili Adem Gemci’nin doğum gününü duyurdu.

Bu yaşta bizim doğum günü tertiplemek, kutlamak neyimize de, maksat birliktelik olsun, dayanışma olsun, bir araya gelmek olsun kabilinden tabi ki kayıtsız kalamazdık.

Neşe hanımın benim yanımda ayrı bir yeri var. O’nun zarafeti, onun insani yaklaşımları, onun içinde beslediği yardımlaşma ve paylaşma duygusu, bende hep müspet izler bırakmıştır.

O, mesleğin hanımefendisi, asil bayanı…

 

Adem Gemci…

Bu tür özel günler, insanların birbirini hatırlaması, bir adım daha yaklaşması yanında, ona verdiği değeri göstermesi bakımından kuşkusuz hoş bir hadise.

Sayın Neşe Yıldızhan arayınca, iki ayak da ödünç alıp, hediyemizle birlikte gittik.

Hazırlıklar tamam.

Pasta şahane.

İçecek de var, birkaç dostla birlikte, Adem Gemci kardeşimin 39. yaşını kutladık.

Haberi siteme sağ olsun Neşe hanım girdi. Başlığı ise “Adem Gemci’ye sürpriz doğum günü” koymuştu. Ben muziplik olsun diye değiştirdim, “Gemci 40’ına merdiven dayadı” dedim.

Pastayı keserken muziplik olacak ya, ne kadar olduğunu sordum, güleç yüzlü ve büyüklerine karşı saygılı, kalender dost sevgili Gemci, bizim mahalli dille söylenen cevabı verdi, gülüştük.

 

Allah ömürler versin, sağlıklı yaşasın da, gelecek seni,  Rab’bim bize de ömür verirse, gösterirse o günü, başlığı şöyle atacağım. “Gemci’nin 40’ı çıktı…”

Sevgili Adem,  nice uzun seneler diliyorum. Sağlık içinde, mutluluk içinde, ailenle birlikte.

Tabi dostlarınla beraber.

O günkü mutluluğu borçlu olduğum sevgili dostlarım başta Neşe Yıldızhan, Halil Hınaz meslektaşıma, asistanım Büşra Yakıcı ve Neşe hanımın asistanı Sevda Kıvrak

Hepsine teşekkürler.

 

Nice yıllara Adem.

Seni sevmeyenin yedi yerde salası verilsin, Rusya’dan ölüsü gelsin!


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol