TÜRKOĞLU'nda 21. yüzyıl Belediyeciliği yapan Başkan Osman OKUMUŞ, proje üretme konusunda Kahramanmaraş'ta 1. dir. Bu makamın Milletimizin emaneti olduğunun ve bu millete hizmet için getirildiğinin farkındadır. Başkan Osman OKUMUŞ İlçesini en ileriye taşımak için TÜRKOĞLU'nda yeni projelere imza atmayı sürdürüyor.

YÜRÜYEN DEĞİL, KOŞAN BAŞKAN

Başkan OKUMUŞ’un 3,5 yılda hayata geçirdiği kültür, spor, turizm, eğitim, yaşam alanları gibi projeler TÜRKOĞLU’nun değerine değer kattı. Şimdi Milletin Adamı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Hükümetimizin hızına ayak uydurmak için daha hızlı koşuyor ki, artık yeni bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Yeni Türkiye için gecesini gündüzüne katarak çalışırken, Başkan OKUMUŞ da hızlı koşmak zorunda olduğunun farkında. Çünkü biliyor ki, Milletin Adamı'nın temposuna ayak uyduramayanların Yeni Türkiye'de kesinlikle yeri yoktur.

YENİ DÖNEM PROJELERİ

Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi, Kent Meydanı Projesi, İmalı Deresi kenarında bulunan Rekreasyon Alanı, şelale, bisiklet ve yürüyüş yolu, Belediye Hizmet Binası, Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivali, Fatih Sultan Mehmet Han Camii, Aqua parklı yüzme havuzu ve çim saha vs. prestij projeler olmakla birlikte bu projelere her geçen gün yenileri eklenmektedir.

DİKLENMEDEN, DİK DURUŞLU

Her zaman TÜRKOĞLU'nun ve TÜRKOĞLU’luların hakkını savunmaya devam eden Başkan OKUMUŞ: "Ben bu İlçedeki tek bir vatandaşımın dahi hakkını yedirtmem. Doğruların söylenilmesi bu İlçede birilerinin işine gelmese de ben doğruları söylemeye devam edeceğim. Halkım adına doğru bildiğimizden şaşmayız. Geldiğimiz günden beri sergilediğimiz dik duruşumuz devam edecek. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın rehberliğinde İlçemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz." diyor.

KALENDER VE UYUMLU

Yerel seçimde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüksek oy oranıyla destek veren TÜRKOĞLU’lulara da teşekkürü ihmal etmiyor. AK Parti TÜRKOĞLU İlçe Başkanı Mehmet Ali ŞEN ile birlikte TÜRKOĞLU Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ her zaman uyumlu bir şekilde çalışıyorlar.

Türkoğlu İlçesinin kalkınması ve güzelleşmesi adına bir tuğla koyabilmenin mücadelesini veren Başkan OKUMUŞ’a TÜRKOĞLU'na yaptığı hizmetlerden dolayı Şahsım ve Türkoğlu adına teşekkür ederim.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol