Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

YILMAZ; “ASILSIZ İHBARLAR HALKIN HUZURUNU BOZAR!”

 Son günlerde, ülkemizi sarıp sarmalayan terör ile ilgili olarak, bir ayağını da Kahramanmaraş’a taşımak isteyen art niyetli kişi ya da zümrelerin ortaya çıkarttığı dedikodular, ‘Maraş’ta canlı bomba var’ iddia, ihbar ve asılsız dedikoduları yanında, hafta içinde bazı eğitim kurumlarına yapılan polis ve mali baskınlarla ilgili olarak sorularımızın cevabını almak üzere yaklaşık bir yıla yakın zamandır İl Emniyet Müdürlüğünü yürüten Servet Yılmaz’ın makamındayız.

Emniyet Müdürü Yılmaz, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan yararlanarak vatandaşlarda algı oluşturmaya çalışan şer odaklarının olduğunu söylerken, bu şer odaklarının sosyal medyanın hayatımıza girmesinden faydalandığını belirtti; “Bu iddiayı ortaya koyan ve dedikodusunu sürdürenler için gerekli işlemler yapıldı. Tabi ki böyle bir şey yoktu.  Kahramanmaraş huzurlu bir şehir. Ben emniyet müdürü olarak vatandaşımızın sağduyusuna güveniyorum” dedi, son dönemlerde sosyal medyayı daha yoğun takip ettiklerinin de altını çizdi.

KAHRAMANMARAŞLILARIN SAĞDUYUSUNA GÜVENİYORUM

Yılmaz, Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini bilgisini paylaştı, vatandaşların provokasyonlara gelmemesi ve itidalli davranması gerektiğini, vatandaşların can ve mal güvenliği için gerekli tedbirlerin alındığını söylerken vatandaşların şüphelendikleri durumlarda 155 ya da Kahramanmaraş emniyetini aramaları gerektiğine vurgu yaptı, paralel yapıya yapılan operasyonda yapılan bütün işlemler hukuki dayanaklara göre yapıldığını, algı amacı güdülmediğini belirten Yılmaz, tutulan tutanakların kurum avukatlarıyla paylaşıldığını ve hukuk yolunun açık olduğu söyledi.

Sosyal medyada kurulan radar ve trafik çevirmeleri halka duyurmak için kurulan sayfayı sorduğumuz Yılmaz, amaçlarının vatandaşa ceza yazmak olmadığını, aslında sayfanın vatandaşın trafik kuralarına riayet etmesine hizmet ettiğini bildirdi ve herkesi nizamlara, kurallara uymaya çağırdı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol