Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

VALİ KOCATEPE DİZİ SETİNDE
 Kendisinin de 19 Nisan’ı sabırsızlıkla beklediğini dile getiren ve çekimler hakkında bilgi veren Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe; “7 Güzel Adam dizisi çekimleri Kahramanmaraş’ta başladı. İlk lise olarak düzenlediğimiz yer Tugay Karargâhının girişindeki tarihi binamız. Bunun dışında bu tip mekânlar da kendi senaryolarını gerektiği uygun görülüp devam ediliyor. 7 Güzel İnsan Kahramanmaraş’ımızın yetiştirdiği bilgili yazarlarımız,  edebiyatımıza yön veren renk veren büyüklerimiz onları canlandıran genç oyuncularımız, Kahramanmaraş’ın güzelliğini özelliğini yansıttıkları için onlara teşekkür ediyorum.  Dizi yakın zamanda yayına girdiğinde, gururumuz bir kez daha canlanacak. Ben şimdiden emeklerine teşekkür ediyorum, hem düşünce bazında emeklerini ortaya koyan, hem de düşünce bazında bu eseri ortaya çıkaran sanatçılarımıza teşekkür ediyorum, hoş geldiniz diyorum” dedi.

ÇEKİMLER SIRASINDA BİZE YARDIMCI OLDULAR

Yönetmen Levent Demirkale de dizi hakkında şu bilgileri verdi; “Çekimler gayet iyi gidiyor. 19 Nisan da TRT ekranlarında seyircisi ile buluşacak, sonrasında her cumartesi yayın devam edecek. Kahramanmaraş halkı ve mekânları çok iyi bizlere çok yardımcı oluyorlar, beklediğimizden çok daha iyi konaklar da evler de hiçbir sıkıntı çıkarmıyorlar. Biz de bundan çok mutlu oluyoruz”

SIRA DIŞI BİR SİNEMA FİLMİ GİBİ

Adil Erdem Beyazıt karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu ise şunları söyledi;  “Çok keyifli ekiple çalışıyoruz, olduğumuz şehirden ziyade, nerede olursa olsun, ekibin çok önemi var ama üstüne şehrinde her kesimden insanın bize yardımcı olmaya çalıştığını misafirperverliğiyle bizi ağırlamış olması gerçekten bizleri mutlu etti ve rahat bir çalışma ortamı sağladı. İzleyiciler merakla beklesinler, sıra dışı sinema filmi gibi bir dizi ile geliyoruz” diye konuştu.













Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol