Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜCÜ İŞÇİLERDE NÖBET DEĞİŞİMİ
 İsmetpaşa Mahallesi, Üniversite sokağında, Divane Cafe üzerindeki dernek binasında gerçekleşen devir teslim töreninde eski Başkan Nusret Güloğlu, Türk Bayrağına sarılı Kur’an-ı kerimi yeni başkan Yunus Emre Erbilir’e verdi.

Bugün itibariyle Türkiye genelinde 60 şube ve 32 bin üyeye ulaşan derneğin başkanı olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Erbilir, eski başkan Güloğlu’ndan aldığı emaneti koruyacağını, üye sayısını artıracağını söyleyerek, davaya hizmet etmiş ve etmeye devam eden misafirlere hoş geldiniz dedi, onları selamladı, sonra da; “Fitnenin ve fitnekârların dört bir tarafı sardığı bugünlerde, eski ve yeni demeden, bütün küslükleri ortadan kaldırarak, birlik ve beraberlik içerisinde bu kutlu davayı layık olduğu yere hep birlikte getireceğiz. Kürşat atam ve kırk fedaisi gibi, Alparslan ve ordusu gibi, Anadolu’nun kapılarını açan Toğrul ve Çağrı Beyler gibi, devlete ve millete ve vatana hizmette her zorluğu göze alan Başbuğumuz Rahmetli Alparslan Türkeş’in bizlere bıraktığı bu sancağı ilelebet müdafaa ve muhafaza edeceğiz” dedi.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN!

MHP’nin sloganı olan Tanrı Türk’ü korusun tezahüratları altında, çok sayıda ülkücü işçilerin katıldı4ğı devir teslim töreninde Erbilir son olarak; “Sayın Başkanımız Nusret Güloğlu’nun lekesiz, tertemiz taşıdığı onurlu ve kutlu davamızın bayrağını devir alıyorum ve bu bayrağı Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş’in çizdiği yoldan, dokuz ışık meşalesinin aydınlattığı ülkeye doğru taşımaya söz veriyorum” diye konuştu.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kimya Bölümü mezunu, aynı zamanda da Milliyetçi Hareket Partisi il yönetiminde görev alan Erbilir, dernekte çıtayı yükselteceğinin altını çizdi.

Dernekteki bu devir teslim törenine katılanlar arasında, MHP il eski başkanlarından Kamil Dedeoğlu, Onikişubat ilçesi MHP Belediye Başkan aday adayı Yüksel Horasan ile, çok sayıda ülkücü camianın temsilcileri ve sempatizanları katıldı. 











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol