Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

UĞUR YÜCEL VE BEREN SAAT YARIN SANKO PARK’TA
 Beren Saat ve aynı zamanda filmin yönetmeni olan Uğur Yücel, yarın 18.15-18.45 saatleri arasında Sanko Park ana atriumdaGaziantepli sinemaseverler ile bir araya gelecek, basınla söyleşinin ardından 19.15’te Avşar Sinemalarında Benim Dünyam filmini Gaziantepliler ile birlikte izleyecek.

BENİM DÜNYAM

25 Ekim 2013 tarihinde vizyona giren ve doğuştan kör, sağır ve dilsiz bir kız olan Ela'nın hayatını konu alan Beren Saat'in son filmi Benim Dünyam, Ela ile hocası Mahir arasındaki çok özel bir ilişkiyi konu ediniyor.Beren Saat, bu rolü için yardım ve eğitim almış.

Benim Dünyam; izleyenler tarafından bir hayli beğenilen ve duygusal anların yaşandığı, Uğur Yücel'in harikulade bir oyunculuk performansı sergilediği, özellikle Ela ile Mahir hocanın arasında geçen ve çoğu insan için imkansız olan, ancak onların başarı yolunda adım adım ilerlediği bir film.

Perde açtığı günden beri büyük ilgi ile izlenen Benim Dünyam filminde verilen karanlıkta en fazla kaç dakika, kaç saat yaşarsınız mesajı dikkatleri çekiyor.

SANKO PARK

Kent merkezinde, 127 bin metrekare inşaat alanı ve 55 bin 488 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Sanko Park'ın marka karmasında H&M, YKM, Fabrika, Network, Paşabahçe, Mudo, Beymen, Beymen Club, W Collection, Big Chefs, Marks&Spencer, Swarovski, LCW, Teknosa, D&R, Twist, Toyzz Shop, Migros,  İpekyol,  Defacto, Mango, Koton, Flo, Stefanel ve Dominos Pizza gibi markaların yanı sıra, Sanko Sanat Galerisi yer alıyor.

Aylık 1 milyona yakın ziyaretçiye sahip olan ve kiralamada yüzde 97 doluluk oranı ile hizmet veren Sanko Park, zengin marka karmasıyla markalara ve kaliteyi arayan tüketicilere ferah bir ortamda ortak buluşma alanı sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol