Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

TÜRKİYE UYUMA, KARDEŞİNE SAHİP ÇIK!
 19 Nisan cumartesi günü, Özel İdare önünde, yaklaşık 25 kişiden oluşan Alperen Ocakları mensubu gencin ellerinde pankartlar olduğu halde, Alperen Ocakları İl Başkanı Ökkeş Ekberoğlu’nun açıklaması yanında, çeşitli sloganlar attılar.

İl başkanı Ökkeş Ekberoğlu, İslam aleminin derdiyle dertlenmek, acısına ortak olmak, ayrıca kamu oyunda mazluma tarafgir bir duruşla unutulan, göz ardı edilen Türk ve İslam dünyası için önemli meseleleri gündeme oluşturarak milletimizin bilgisine sunmak azmi gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Ekberoğlu, Ortadoğu’da,  Müslüman ülkelerde insanlığa yapılan mezalimin durmasını, çocukların, kadınların ve erkeklerin ölmemesi için duyarlı bir vatandaş kimliği ile uyarılarını sergiledi, “Bugün Mısır halkı tarafından seçilmiş, meşru cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’yi askeri darbeyle deviren Sisi cuntasının Müslüman kardeşlere yönelik baskı ve zulümleri sınır tanımıyor. Cinayet şebekesi katil cuntacıların emrindeki mahkemelere, geçtiğimiz günlerde dünyada eşi benzeri görülmemiş bir hukuksuzluğa daha imza atarak, 529 kardeşimize idam cezası verdiler” dedi.


KÜFRE VE ZULME KARŞI DİRENİŞ 

Rodop’lardan Keşmir’e, Bosna Hersek’ten Türkistan’a, Ortadoğu’dan Kafkasya ve Afrika’ya kadar uzanan topraklarda iman etmiş kavim kandaşlarımızın, dindaşlarımızın emperyalizmin cenderesinde, asimilasyonun zirve yaptığı bir baskı rejimi içerisinde her türlü zulüm, ızdırap ve yok edilme tehlikesi ile karşı karşıya kaldıklarını ileri süren Ekberoğlu, şunları söyledi: “Irak’ın kuzey bölgesinde Türkmeneli olarak bildiğimiz yerde Türkmenler katledilmekte, Çin sınırları içerisinde Sincan Uygur Özerk bölgesi olarak bilinen yerde ise Uygur Türk’ü, Oğuz Kaan atamızın öz evlatları her türlü iğrenç işkenceye maruz kalmakta, zulüm ve ızdırap içerisinde katledilmekte, vatanlarını terk etmek zorunda kalmaktadırlar” diye konuştu.

Özbekistan, Kırgızistan, Çeçenistan, Tarkistan Türklerine yapılan mezalimin durması için, Müslüman Türk milletini zulme karşı direnişe, küfre karşı direnişe davet etti. 








Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol