Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

TRAFİK POLİSİNDEN KEYFİ DAVRANIŞ
  Bu araç her gün burada ama nedense kimsenin olmadığı pazar günü seçilerek otoparka çekildi. Normalde araç plakasından sorgulanarak sahibine telefonla bilgi verilir, bir engeli varsa kimse mağdur olmadan problem çözüme ulaştırılır. Aracı olanların başına gelmiştir, lütfen aracınızı bulunduğu yerden kaldırın diye uyarıda bulunulmuştur trafik tarafından. Ancak araç sahibi Cihan Ahmet Cesur kasıtlı bir şekilde bunun yapıldığını ve trafik ekiplerinin’de buna alet edildiğini savundu. Cesur; Yan komşular çekmeyin çağıralım demelerine rağmen aracımız gereksiz yere keyfi bir uygulama sonucu çekilmiştir, kentin dört bir köşesinde araçların kaldırımları işgal ettiğini belirten cesur; sözlerine şöyle devam etti, aracımızın park halinde bulunduğu yer apartmana ait bir yerdir neden çekiyorlar aracımızı ve cezai işlem uygulanıyor. Tarfik şube müdürlüğüne sesleniyorum memurlarınız keyfi hareket ediyor ve bununla ilgili gerekli mercilere şikâyetimizi gerçekleştireceğiz ama el insaf diyorum vicdan diyorum dedi.

Cesur; Şimdi kamu vicdanına soruyorum bu şehirde pazar günü olmasına da gerek yok; araçla ya da yaya olarak gezerken bakın, park halinde olan araçların yüzde ellisi hatalı park yapılmıştır.(nedeni park yerinin kısıtlı olmasıdır.)Yaya kaldırımları, engelli rampaları, otobüs durakları, yaya geçitleri, okul önleri, durmak ve duraklamak yasaktır levhalarının altı, köşe bucak ikinci sırayı geçtik 3.sıralara park v.s. her yerde hatalı park yapmış araç görürsünüz. Ancak ne hikmetse günlerden pazar ve bu araç buradan otoparka çekiliyor. Ta ki bu araç apartmanın duvarları içinde park yeri kurallarını ihlal etmemiş. Kaldırıma koyulmamış, geçişi engellememiş bu şartlar içinde vicdan sahibi adalet sahibi insanlar nerdeler. Neden bize bunlardan biri denk gelmiyor. Kafeler, pastaneler önünü sundurma, uzatma, branda, cam, pvc, alüminyum malzeme ile kaldırımları bile kapatırken kimsenin ne yapıyorsun demediği şehrimizde Trafik Şube Müdürlüğü bu uygulamayla neyi amaç edinmiş, kime hizmet etmiştir.

Kaynak: Cesur HABER

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol