Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

TOLLU’DAN DEMOKRASİ VURGUSU
 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili olarak yayımladığı mesajında demokrasi vurgusu yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, aynı zamanda birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.  En iyi yönetim sisteminin demokrasi olduğunu, darbelerin bu ülke için artık bir çare olmadığına dikkat çeken Başkan Tollu, tepkilerin ve mücadelelerin demokratik bir ortamda yapılması gerektiğine değindi. Bu ülke üzerinde hain emelleri olanlara milletçe fırsat vermeyeceklerini dile getiren ve yaşananlardan sonra daha dikkatli olunması gerektiğinin altını çizen Başkan Tollu, mesajına şöyle devam etti:

“Bu ülke artık darbe zihniyetinden kurtulmalıdır. Ülkemiz, bir Ortadoğu ülkesi değildir. Darbeler hiç bir zaman fayda getirmemiştir. Allah milletimizi her türlü kirli ve sinsi oyunların şerrinden korusun. Birlik ve beraberliğimize zarar verici söylemlerden ve davranışlardan sakınalım ve daha çok birbirimize sarılalım. Bu ülkenin huzuru için başka çaremiz de yok. Rabbim hayırlar versin. Birliğimizi dirliğimizi korusun ve bu tür olaylarla bizleri karşılaştırmasın.”

Açıklamasının son bölümünde tüm şehitleri ve bu vatanın birliği, dirliği uğrunda ömür harcamış veya şehit olmuş tüm vatan evlatlarını, ahrete intikal etmiş olan tüm gazileri rahmet ve minnetle andığını ifade eden Tollu sözlerini, “Allah yüce milletimizi iç ve dış düşmanların şerrinden korusun. Yaşadıklarımızdan demokrasimiz kazançlı çıkmıştır. Bir kez daha sağduyunun korunması gerektiğini unutmayalım. Bu ülke, bu topraklar bizim ve gidecek başka yerimiz yok” diyerek sonlandırdı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol