banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

TEMSİLİ BAŞKAN AYDIN OKULUN YOL VE ÇEVRE SORUNUNUN GİDERİLMESİNİ İSTEDİ
 Sümer Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Merve Nur Aydın’a koltuğu bırakan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız olduğuna dikkat çekerek: “23 Nisan, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulduğu gündür. Bugünün çocuklara bayram olarak armağan edilmiş olması da ayrı bir güzelliktir.

Aziz Milletimizin geleceği çocuklarımızın elinde olacak. Çocuklarımızın daha güzel ortamlarda eğitimlerini tamamlamaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Büyükşehir belediyesi olarak buradan bir müjde vermek istiyorum.  İlimizde eğitim alanında kullanılmak üzere 20 milyon TL bütçeyi eğitime ayırdık. İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte hareket ederek eğitime destek vereceğiz.

Çünkü eğitim sayesinde ülkemizde fırsat eşitliği de sağlanmış olmakla birlikte gelir dağılımında da düzelme olmaktadır. Dar gelirli bir ailenin çocuğu okuyup bir mevkii sahibi olduğu zaman aile bütçesine de katkı sağlamakta ve böylece o ailenin Milli Gelirden aldığı pay değişmektedir.

Geleceğe güvenle bakabilmemiz için çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine özen göstermemiz gerekmektedir.

Ülkemizin en büyük sermayesi beşeri ve sosyal sermayedir.  Sosyal sermayemiz olan insan gücünü en iyi şekilde değerlendirebilmek için büyükşehir belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın eğitimlerine azami özen göstermekteyiz” diye konuştu.


Büyükşehir Belediye başkanlık koltuğuna temsili olarak oturan Sümer Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Merve Nur Aydın, Fen İşleri Daire Başkanı Harun Buz’u telefonla arayarak: “Sümer Ortaokulu yeni yapılan bir okul olduğu için yol ve çevre sorunu bulunmaktadır. Yolların yapılmasını ve çevre düzeni yapılarak ağaçlandırılmasını istiyorum. Çalışmalar tamamlanınca da bana bilgi verin” diyerek talimat verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, temsili Başkan Merve Nur Aydın’a  kol saati hediye etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sümer Ortaokulu Müdürü Kurtuluş Kenger ve Temsili Başkan aydın’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek belediye yayınlarında oluşan kitaplardan hediye etti.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol