Öne Çıkanlar Arafatta olmak MUHTARLAR YARDIM KERVANINA KATILDILAR KAMEK BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR MUHAMMED GEVHER TEOG ŞAMPİYONLARINDAN ZİYARET

Bu haber kez okundu.

TECRÜBELERİM HİZMETE DÖNÜŞECEK!
 2009 yılında İGM üyesi olduğu günden bu yana, ilçeleri, beldeleri, köyleri dolaştığını, kısaca kırsalı çok iyi bildiğini, onlara hizmet götürmek için çaba sarfettiğini söyleyen kentin hatırı sayılır ailelerinden olan Ahmet Arıkan, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Ö.Oruç Bilal Debgici’ye teslim etti.

28 Ekim günü, haftanın ilk günü olan pazartesi günü, AK Parti binasında konuşan Arıkan, İGM üyesi sıfatıyla hizmet verirken adil davrandığını, insanları çok sevdiğini, hem şehirli, hem de kırsalı bilen birisi olarak önce özgeçmişinden kısa kesitler aktardı, sonra da İGM üyesi olması nedeniyle yakından tanıdığı kırsalı en iyi şekilde temsil edebilmek için, bilgi-birikim ve tecrübelerini hizmete dönüştürebilmek adına yola çıktığını söyledi, “Rabbim hayırlısını versin, bize nasip olduğunda, üstlendiğim sorumluluğu layıkı ile yerine getireceğime inanıyorum” dedi,  desteklerinden ötürü kendisi ile birlikte yola çıkan arkadaşlarına teşekkür etti.


HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH!

Bu temenniyi dile getiren Dulkadiroğlu AK Parti İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici oldu. Başvuru evraklarını Arıkan’dan teslim alırken, Debgici, “Dilerim Ahmet beyin bu başvurusu hayırlara vesile olur. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yarın veya önümüzdeki son iki gün içinde başka aday adaylarının da başvuruları bekleniyor.

 







Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol