Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

TANRIVERDİ GÜREŞ AĞA’SI
 Açık ve güneşli havada geçen müsabakalar, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 66, 74, 85, 90 ve 95 kilodaki güreşler zevkle izlenirken, güreşler sonunda Büyükşehir belediye Başkanvekili Cemal Tanrıverdi Güreş Ağası seçildi, teşekkür konuşması yaptı. 

Özellikle ağır sıkletteki güreşler nefes kesti, Büyükşehir Belediyesi adına güreşen Enes Bandırma birinci, yine Büyükşehir Belediyesi adına güreşen H.İbrahim Erdere ikinci olurken, Halil Hopur da üçüncülüğü elde ettiler.

Güreşin, özellikle Hartlap’ın olduğu yerde güreş olur da, bıçak olmaz mı. Bıçakları ile ünlü Hartlap’ta, bıçaklar da tanıtım aracı oldu.

Güreşler sonunda kilolarında derece alanlara ödüller verildi.





FARUK BİLGİLİ’NİN BIÇAK FESTİVALİ




Aslen Hartlap köyünden olup, ticari faaliyeti nedeniyle Ankara’da ikamet eden ve annesinin rahatsızlığı sebebiyle bıçak ve güreş festivaline katılamayan, 2000-2001 yıllarında başlattığı festivalin oluşumunda ve yapımında maddi manevi desteğini esirgemeyen, bıçak ve güreş festivalinin bugünlere gelmesinde emeği geçen, işadamı Faruk Bilgili, bilindiği üzere dönemin Başbakanı R.Tayyip Erdoğan’a bıçak da hediye etmişti.

Bilgili güreşlerle ilgili olarak, Hartlap köyü muhtardı Ökkeş Çelik ile Güreş İhtisas Kulübü As Başkanı Şahin Hopur’a da ayrıca teşekkür etmeyi ihmal etmedi.



KATILIM VE İLGİ BÜYÜK OLUNCA…





Hartlap güreş sahasındaki güreşlere katılanlar arasında, Dünya ve Avrupa Şampiyonu Harun Doğan, Dünya ve Avrupa şampiyonu, Olimpiyat 2’incisi Şeref Eroğlu, Gaziantep İl Müftüsü hemşehrimiz Ahmet Çelik, Sağlık Müdürü İlker Çitil, Belediye eski başkanvekili Cevdet Kabakçı, Güreş İhtisas Kulübü Başkanı Yaşar Hopur ve As başkan Şahin Hopur, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Muharrem Erantepli ile çok sayıda güreş sever ile Hartlaplılar katıldı, misafirlere yemek ve dondurma ikramı yapıldı.

 
















Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol