Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye SAHADA ÇALIŞIYORUZ! baskan

Bu haber kez okundu.

SOSYETENİN DEĞİL, HALKIN PAZARI

İlgi ve dikkat çekmek için adına ‘Sosyete Pazarı’ demişler.  Ancak gidip gördüğünüzde, alış-veriş amaçlı gittiğinizde, iğneden ipliğe,  giyimden çocuk oyuncaklarına, kırtasiye malzemelerinden attariye ürünlerine kadar ne ararsanız bulabileceğiniz Sosyete Pazarı, orta gelir sahiplerini de geçtik, garibanlara yarıyor.

Her hafta cumartesi ve pazartesi günleri halka açık olan Sosyete Pazarı, doğrusunu söylemek gerekirse vatandaşlarca büyük ilgi görmeye devam ederken, pazarda ne ararsanız bulmak mümkün. Üstelik de fiyatları makul, yerinde.

SOSYETE BİRİNE RASTLAMAYABİLİRSİNİZ!

Evet, gezerken,  alış-verişi yaparken belki sosyete birine rastlamayabilirsiniz. Zaten sosyete, yani zevkine, giyim-kuşamına düşkün insanların buraya gelebileceğine ihtimal v ermeseniz de, tek tük görebilirsiniz onları.

Fiyatı dâhil her yaştan insana hitap eden ürünler bulabilirsiniz.  Genellikle giyim ağırlıklı ürünlerin pazarlandığı, satıldığı Sosyete Pazarı,  haftanın iki günü izdiham yaşıyor. Ürdünlerin kalitesi belki tartışılır ama her gelir gurubundan, her yaştan insanın ihtiyacını karşılayan yer olduğu için kadınlı-erkekli, çocuklu yaşlı insanlar akın akın pazara koşuyor.

Çünkü Sosyete Pazarı’nda ne ararsanız var.

Ucuz da… 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol